سلام عزیزان
چند تا کیس دارم میخواهم از یک مانیتور براش استفاده کنم. چه وسیله ای رو باید بخرم؟ حداکثر تا چند تا کیس میشه به 1 مانیتور وصل کرد؟ طریقه سوئیچ کردن بین تصاویر هر کیس با چی هست؟
سلام عزیزان
چند تا کیس دارم میخواهم از یک مانیتور براش استفاده کنم. چه وسیله ای رو باید بخرم؟ حداکثر تا چند تا کیس میشه به 1 مانیتور وصل کرد؟ طریقه سوئیچ کردن بین تصاویر هر کیس با چی هست؟
SajjadKhati (13-02-15)
|
اسمش رو فراموش کردم اما بری بازار توضیح بدی ، میدن . اسمش فک کنم سوئیچینگ باشه
یه دکمه داره بزنی ، سوئیچ میشه
البته مانیتورهای LG پیشرفته که فک کنم حدود 800 تا 900 تومن میشن این کار رو خیلی راحت تر انجام میدن
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
life24 (13-02-15), Optimus Prime (13-02-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مانیتوری؟ یعنی مانیتور چه ویژگی باید داشته باشه؟ منظور از راحت تر چی هست؟
SajjadKhati (13-02-15)
مانیتور LG LED IPS Ultrawide 25UM65-P که قیمت 865 تومن داره و قابلیت دوال لینک آپ داره . یادت باشه این قابلیت بیشتر از دو سیستم همزمان برای این مانیتور رو نمیشه استفاده کرد . یادت هم باشه که ultera wide هه
اما قیمت سوئیچینگ (که همزمان نیست) ، زیر 100 تومنه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 13-02-15 انجام شده است
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
life24 (13-02-15)
بعد این مانیتور هایی که برای دوربین ها به کار میره و مثلا 4-8 تصویر از دوربین های مختلف رو همزمان نشان میده، قابلیت مانیتور هست یا مرتبط با دستگاه های مرتبط به دوربین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی مانیتور های معمولی هم این کار رو انجام میدن؟
SajjadKhati (13-02-15)
بستگی به مانیتور داره . معمولا اونایی که چند پورت دارن انجام میدن . البته اونا کار سوئیچینگ رو میکنن نه مثل مانیتور بالا که همزمان باشن . یعنی در آن واحد فقط یه سیستم رو میتونن نمایش بدن که حداقل قیمت این مانیتورها از 600 تومن کمتر نیست
|
Farc0da3lx (14-02-15), life24 (13-02-15), M3RS4D 50062 (13-02-15), SajjadKhati (13-02-15)
اگر بخواهیم همان یک مانیتور همزمان چند تا تصویر کیس ها داشته باشیم چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (13-02-15)
همزمان رو نمیدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (13-02-15), SajjadKhati (13-02-15)
سوئیچ ها همزمان نمیتونن . البته از تکنولوژی همه شون خبر ندارم اما این زیر 100 تومنی ها که اغلب هست ، نمیتونن
برای همزمان ، فقط باید اون مانیتور رو بگیری
M3RS4D 50062 (13-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks