SajjadKhati (13-02-15)
سلام عزیزان
چند تا کیس دارم میخواهم از یک مانیتور براش استفاده کنم. چه وسیله ای رو باید بخرم؟ حداکثر تا چند تا کیس میشه به 1 مانیتور وصل کرد؟ طریقه سوئیچ کردن بین تصاویر هر کیس با چی هست؟
SajjadKhati (13-02-15)
|
اسمش رو فراموش کردم اما بری بازار توضیح بدی ، میدن . اسمش فک کنم سوئیچینگ باشه
یه دکمه داره بزنی ، سوئیچ میشه
البته مانیتورهای LG پیشرفته که فک کنم حدود 800 تا 900 تومن میشن این کار رو خیلی راحت تر انجام میدن
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
life24 (13-02-15), Optimus Prime (13-02-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مانیتوری؟ یعنی مانیتور چه ویژگی باید داشته باشه؟ منظور از راحت تر چی هست؟
SajjadKhati (13-02-15)
مانیتور LG LED IPS Ultrawide 25UM65-P که قیمت 865 تومن داره و قابلیت دوال لینک آپ داره . یادت باشه این قابلیت بیشتر از دو سیستم همزمان برای این مانیتور رو نمیشه استفاده کرد . یادت هم باشه که ultera wide هه
اما قیمت سوئیچینگ (که همزمان نیست) ، زیر 100 تومنه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 13-02-15 انجام شده است
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
life24 (13-02-15)
بعد این مانیتور هایی که برای دوربین ها به کار میره و مثلا 4-8 تصویر از دوربین های مختلف رو همزمان نشان میده، قابلیت مانیتور هست یا مرتبط با دستگاه های مرتبط به دوربین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی مانیتور های معمولی هم این کار رو انجام میدن؟
SajjadKhati (13-02-15)
بستگی به مانیتور داره . معمولا اونایی که چند پورت دارن انجام میدن . البته اونا کار سوئیچینگ رو میکنن نه مثل مانیتور بالا که همزمان باشن . یعنی در آن واحد فقط یه سیستم رو میتونن نمایش بدن که حداقل قیمت این مانیتورها از 600 تومن کمتر نیست
|
Farc0da3lx (14-02-15), life24 (13-02-15), M3RS4D 50062 (13-02-15), SajjadKhati (13-02-15)
اگر بخواهیم همان یک مانیتور همزمان چند تا تصویر کیس ها داشته باشیم چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (13-02-15)
همزمان رو نمیدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (13-02-15), SajjadKhati (13-02-15)
سوئیچ ها همزمان نمیتونن . البته از تکنولوژی همه شون خبر ندارم اما این زیر 100 تومنی ها که اغلب هست ، نمیتونن
برای همزمان ، فقط باید اون مانیتور رو بگیری
M3RS4D 50062 (13-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks