AMD>INTEL (10-07-14), aryaiee (10-07-14), SajjadKhati (10-07-14)
ممنون دوستان گلم از اینکه مارکها و مدلهای دیگرو پیشسنهاد میدید تشکر میکنم
من یک کاربر عادی نیستم
اتفاقا این بحث ها خیلی خوبه
من با مانیتور الجی کار نکردم ولی برای یک عده خاصی هست که فکر میکنم 25 اینچ کوچک هست برای این مانیتورها
چرا؟
بدلیل اینکه شما دوتا برنامه دارید مثلا فتوشاپ و 3D مکس باز است یا یک برنامه دیگر همزمان باید با دوتاش کار کنید
این همان قضیه استفاده دو مانیتور است الجی برای بهتری اومده دوتاشو یکی کرده که 25 اینچ بدرد کاربرهای معمولی یا خدمات کامپیوتریها میخوره یا جاهایی مثل اداری دوتا کار همزمان انجام میدهند مثلا وب گردی و ورد کافی نت ها خیلی گزینه مناسبی هست
اگر مانیتوررتون 32 به بالا باشه خیلی فضای عالی دارید برای کار کردن با ابزارهای گرافیکی همزمان دوتا برنامه سنگین اجرا میکنید دیگر احتیاجی به دوتا مانیتور نیست خیلی عالی است
نظر خودم روی ASUS که معرفی کردید عالی بود مخصوصا MHL که داره واسه موبایل میتونم کلیپها عکسها یا چیزهای دیگه روش اجرا کنم
الجی یک شرکت بزرگه و عالی هست تا ببینید شرکت سفارش دهنده از شما چی میخواهد
همین اپل خیلی از وسایل ایفونش رو سامسونگ میزد حتی CPU هاش رو خیلی هم قوی هستند یا قطعات دیگر چون سفارش داده با این استاندارد میخواهم
سپاس از دوستان گل
AMD>INTEL (10-07-14), aryaiee (10-07-14), SajjadKhati (10-07-14)
ول جان من گلپسر . من چی میگم ، تو چی میگی
یه جور میگه نسبت ابعاد رو عوض کردی یا نه که ...
چه ربطی به ابعاد داره؟ به ریزولیشن ربط داره که کیفیت رو خیلی پایین میاره . اگه ریزولیشن فیلم 3GP رو تو ریزولیشن فول اچ دی تغییر ابعاد بده ، خوب ملومه که خیلی افت پیدا میکنه و اگه ریزولیشن 720*1280 این تغییر رو کنه میشه گفت حس نمیشه
اگه به گفتن باشه ، همه ی همون سایتا از جمله خود سایت اصلی اش که گفتی ، واسه فیلم و بازی هم تاکید کرد (فقط قسمت مالتی تسکینگ شو میزاری) . حتی اگه تاکید هم نمیکرد ، چیزی نبود که دور از مخیله ی آدم باشه . گفت به درد مالتی تسکینگ میخوره چون هم ریزولیشن در حد 2K داره و بالاست برا اجرای چندین نرم افزار که راحت تو دید باشه و هم اینکه قابلیت چندین ورودی همزمان کنار هم رو داره .
AMD>INTEL (10-07-14), Lord_theOne (10-07-14)
|
گلپسر اون قضیه ی MHL اش برا همه ی موبایل ها نیست ها
تو سایت اش برو و موبایل هایی که ساپورت میکنه رو نوشته
گلپسر جان ساپورت میکنه گوشیمم روت هست NOTE 2
ظاهرا 23 اینچشم MHL داره
کجا میتونم تهیش کنم؟ قیمت دقیقش چنده؟
SajjadKhati (10-07-14)
قیمت ها رو که گفتم
22 اینچش هست 770 تومن و 23 اینچش 930 تومن
البته یکی از قیمت هاش فک کنم کاذبه که فک کنم اون 23 اینچی کاذب باشه . موقه عیدی که قیمت ها رفت بالا ، همه اومدن پایین جز این مانیتور
البته من قیمت رو از لیون کامپیوتر گفتم
اصلش فک کنم باید پایین 900 و چیزی حدود 850 باشه . حالا بگرد . به نمایندگی اون گارانتی (که فک کنم واسه ایسوز ویستا باشه) تو شهرت زنگ بزن
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 10-07-14 انجام شده است
Lord_theOne (11-07-14)
مدل vx239h این قابلیت رو دارد . فقط باید بگردی
- - - Updated - - -
در اصل خروجی میدی موبایل رو به مونیتور و تصویر میگیری به همین خوشمزگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lord_theOne (11-07-14), SajjadKhati (10-07-14)
نه میدونم
موبایل یکی از آشناهامونه . احتمالا باید تو این لیست (که تازه دیدم) وجود داشته باشه
من فک کردم به تنظیمات موبایل بستگی داریه و هر موبایلی که MHL داشته باشه ، دیگه مشکلی نیست
اما باید تو اون لیست باشه انگار که نیست
مستقیم که لینک نمیدن . 500 جا لینک میزارن واسه همین تازه دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
AMD>INTEL (10-07-14), Lord_theOne (11-07-14)
آقا خداییش خیلی جالبه!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فیلم به ابعاد ربط نداره به رزولوشن ربط داره؟؟؟؟پس نسبت ها رو واسه خوشگلی ساختن؟؟16:9 4:3 اینا واسه خوشگلین همینجوری؟
مگه من گفتم اینا فیلم پخش نمیکنه؟میگم مناسب اینکار نیست!!!العان شما اول توضیح علمی بدید که چرا واسه فیلم مانیتور ultra wide پیشنهاد دادید؟؟مگر توی info فیلم ها این همه ندیدید نوشته 16:9؟واسه چی نوشتن پس؟یک توضیح علمی بدید که تصویر 16:9 رو وقتی 21:9 تصویر چاق نمیشه!
1.jpg
مسلح شو به آنچه در توان داری!
Lord_theOne (11-07-14), SajjadKhati (10-07-14)
|
چه گیری ها اوستا آریایی .
داداش ریزولیشن خودش تعیین کننده ی ابعاده . وقتی میگی مثلا 480*720 هر آدم بوق ای هم میدونه واسه 4:3 هه . پس ملاک ریزولیشن هه
خوب چاق بشه ، چی میشه؟ باید دید ریزولیشن از چی به چی تغییر میکنه . اصلا تغییر ابعاد باعث کم و زیاد شدن طول و یا عرض میشه . نسبت تغییر ابعاد مهمه که بسته به نسبت تغییر ریزولیشن داره . اینا رو الان من باید بگم؟ هر مهندسی اینا رو میدونه
مگه نمیگی مناسب فیلم نیست؟ به درد فیلم نمیخورره چون تو هیچ جا نگفت؟ نوشته برات مهمه دیگه که تایید کنه این مانیتورها غیر از اینکه به قول تو فیلم رو پخش میکنه ، مناسب فیلم دیدن هم هست؟
LG 25UM65-P: 25” Class 21:9 UltraWide™ IPS Monitor (25.0" Diagonal) | LG USA
که نوشته هه :
ULTRAWIDE 21:9
The UltraWide 21:9 aspect ratio makes movies and games more immersive than ever
نمايش مانيتورهاي فوق عريض LG با نسبت تصوير 21:9 در نمايشگاه CES 2014
که نوشته هه :
مانيتوري مناسب كار و بازيباتوجه به كيفيت فوقالعاده تصوير مانيتور سري UM65، اين دستگاه براي بازيهاي كامپيوتري، تماشاي فيلم و همچنين متخصصين طراحي بسيار مناسب است
قیمت | خرید | مشخصات مانیتور 25 اینچ 25UM65-P ال جی التراواید با نسبت تصویر 21:9 و ورودی تصویر HDMI و DisplayPort
که نوشته هه :
نسبت تصویر Ultra Wide
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نسبت تصویر 21 به 9 (یا 21:9) استانداردی جدید برای ابعاد تصویر است که در حال حاضر کمپانی های معروف و برتر فیلم سازی و بازی سازی، محصولات خود را با این نسبت تصویر تولید و روانه بازار می کنند و به موازای آن شرکت های بزرگ سازنده نمایشگر نیز محصولات سازگار را تولید کرده اند
ضمنا این 600 بار . گفتم در صورتی این مانیتور رو بگیره که ریزولیشن بالای full hd رو اگه میخاد ببینه
AMD>INTEL (10-07-14), Lord_theOne (11-07-14)
برادر من کی گفتم نمیشه فیلم دید باهاش؟؟کی گفتم هیجا ننوشته فیلم؟؟گفتم پخش هم میکنه اما تخصصا واسه این موضوع نیست و هنوز هم میگم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتورهای الترا واید صرفا برای محیط های کاری و در درجه بعدی بازی هستند!!شما کلا اون موضوع رزولوشن رو متوجه نشدی دوست من!!یک فیلم 16:9 رو شما میگی wide نشون بده خوب مگه چیه؟؟اگر قرار باشد امانت داری به 16:9 در موقع فیلم دیدن در این مانیتورها حفظ بشه،تصویر از بغل ها off میشه که در دراز مدت باعث تنبلی پیکسل میشه برادر من!
21-9-cinemawide-16-9-equivalent.pngwork.jpgتنبلی!.png
مسلح شو به آنچه در توان داری!
SajjadKhati (10-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks