مانیتور 22 و 23 اینچ زیر 1 میلیون و زیر 800 تومن میخواستم
مارک ASUS , LG , Samsung هر کدام بهتر هستند
بیشتر برای فیلم و گهگاهی بازی
مانیتور 22 و 23 اینچ زیر 1 میلیون و زیر 800 تومن میخواستم
مارک ASUS , LG , Samsung هر کدام بهتر هستند
بیشتر برای فیلم و گهگاهی بازی
SajjadKhati (10-07-14)
|
زیر 800 پیشنهادم Asus VX229H که حدود 775 تومنه که 22 اینچه
تو قیمت 930 تومن که پیشنهادم از ایسوز Asus VX239H هه که 23 اینچ و از LG هم LG Ultrawide 25UM65-P که 25 اینچه با همین قیمت 930 تومن
اگه برا آینده میخای یا ریزولیشن فیلم هایی که میبینی (چه الان یا در آینده) از ریزولیشن فول اچ دی (1920*1980) بیشتره پیشنهادم اون LG هه هست چون کابل هاش کامل تره و display port هم داره
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 10-07-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (10-07-14), AMD>INTEL (10-07-14), Lord_theOne (10-07-14)
دوست من مانیتورهای ultra wide اصلا مناسب بازی و دیدن فیلم نیستند!!استاندارد مناسب game و movie العان 16:9 هستش!این مدل پیشنهادی شما واسه عکاسان گرافیستان و..خوبه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا اون روز رو نیاره که پنل LG بهتر از ASUS بشه!
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (10-07-14), Lord_theOne (10-07-14), SajjadKhati (10-07-14), sepehr-001 (20-08-14)
ممنون از لطف جنابعالی
فکر میکنم ایسوسه بهتر باشه چون همه ازش تعریف میکنند مخصوصا سرعتش توی بازی و MHL هم ساپورت میکنه چون دنبال یک مانیتور با تفکیک رنگ بالا هستم و شفاف
از الجی هم خوشم اومد ولی اینهمه واید یکجوری هست میترسم بخرم خوشم نیاد البته اینجوری محیط کار خیلی عالیتره عریض تر هست
سپاس بابت راهنمایی
SajjadKhati (10-07-14)
از لحاظ سرعتی و تفکیک رنگ فرقی ندارن . هر دو زمان پاسخ گویی شون 5 میلی ثانیه و IPS ان
ولی تو ریزولیشن و پورت ورودی تفاوت شونه
*MoJtAbA* (10-07-14), Lord_theOne (10-07-14)
اینکه کدوم رزولیشن براش مناسبه ، خوب خودش بهتر میدونه. که بالای فول اچ دی برا فیلم دیدن نیاز داره یا نه تو اون رنج قیمت و همینطور واید بودنش رو هم میدونه .
چرا واید برا فیلم دیدن به درد نمیخوره؟
من گفتم پنل Asus از پنل LG بهتره یا بدتره؟
اولا هیش وقت همچین چیزی نگفتم در این باره. دوما تا اون جایی که میدونم ، Asus داره پنل هاش از LG میخره
Lord_theOne (10-07-14)
|
قسمت آخر رو که با استارتر بودم گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متوجه منظور شما از رزولوشن نبودم؟واسه چی FHD واسه دیدن فیلم کم باشه؟
در مورد تولید پنل 2 تا مسئله.یکی اینکه خیر همه پنل هارو LG رو نمیزنه!العان پنل لپ تاپ من رو LG تولید کرده بیاید کیفیت توپ رو ببینید!دلیلی نیست یک برند همه جا گند بزنه که
چرا مناسب فیلم نیست؟؟؟شوخی میفرماید اینجاشو؟؟؟برادر من فیلم ها تازه دارن میشن 16:9 یعنی کلی فیلم هست 4:3 هستش هنوز!اونوقت شما پیشنهاد مانیتور با نسبت تصویر 21:9 میدید بعد میگید مگه چیه؟؟فدات شم این نسبت کارهای گرافیکیه!!
توی سایت خودش اصلا نوشن FOR MULTI TASKING !!
*MoJtAbA* (10-07-14), Lord_theOne (10-07-14), SajjadKhati (10-07-14)
Lord_theOne (10-07-14), SajjadKhati (10-07-14)
گفتم اگه الان یا تو آینده فیلمای بالای فول اچ دی میبینه مثل 2K و ... بهتره LG رو بگیره
در مورد پنل متوجه نشدم . حالا LG بزنه یا نه. به هر حال اینجا قیمت LG بهتر از Asus هه
گلپسر تو پلیر میتونی این نسبت ها رو راحت با هم سازگار کنی . بد اینکه از همین الانم فیلما و بازی ها دارن با این نوع مانیتورا سازگار میشن . مثل همون اول که 4:3 بودن و آروم آروم شدن 16:9
الان فیلمای حرفه ای 4:9 میشناسی؟ طرف وقتی میگه مانیتور برا فیلم میخاد ، دیگه منظورش فیلمای 4:9 HD نیست که میگی الان 4:9 هم هست .
خوب گفته باشه مولتی تسکینگ . این ینی به درد فیلم و بازی نمیخوره؟
در ضمن همون اول هم 2 تا تو این رنج قیمت بهش پیشنهاد دادم و دقت هم کرده باشی ، گفتم LG برا آینده بیشتر به درد میخوره
AMD>INTEL (10-07-14), Lord_theOne (10-07-14)
والا یک مسئله است بعضی وقت ها توی مشاوره ها جدیدا بنده حقیر دارم میبینم.یکی اینه که نظر شخصی رو داریم حاکم میکنیم رو همه چی یعنی وقتی حتی میگی کمپانی اینو گفته رسما طرف میگه نه من میگم فلان!
دوست من من یک اشاره کوچیک به 4:3 که شما خیلی خیلی روش مانور دادید!استاندارد فیلم ها فعلا تغییری نخواهد کرد!العان باز من یک سوال دارم.تا حالا شما توی این مانیتورها فیلم دیدی؟تا حالا نسبت تصویر رو عوض کردی؟برادر من نسبت تصویر رو از 16:9 بکنیم 21:9 میدونی چه فاجعه ایی میشه؟؟یک باربی میشه یک بشکه!!!در اکثر وب سایت ها گفته شده مانیتور multitasking بعد ما بگیم فیلم ببینیم نسبت تغییر بدیم مگه چیه؟اصلا کاربری که هدف اصلیش فیلم هستش چرا باید بهش مانیتور ultrawide پیشنهاد بشه؟؟
123.jpg
*MoJtAbA* (10-07-14), Lord_theOne (10-07-14), SajjadKhati (10-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks