سلام
امیدوارم که دوستان گل PCN همگی سلامت باشند ، دوستان قراره کارت گرافیکی برای خودم انتخاب کنم که خواستم نظرات شما رو راجع به این مسئله بدونم .
محدوده قیمتی از 200 هست تا 300 ولی اگر بشه پایین تر از 270 کارت مناسبی انتخاب کرد خیلی عالی میشه .
مدل هایی که مد نظرم هست و قیمتشون برام خیلی مهم هست اینهاست :
Zotac GTX260 2
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zotac GTX260 AMP2
Zotac GTX275
EVGA GTX260 216 SC
Gainward GTX260 216 GS GLH
Gainward GTX275
من از لحاظ ظاهری هم برام مهم هست که کولر کارت به چه صورت باشه ، مثلا از کولر های دوال اسلات که هوا رو از پشت کیس بیرون میدن رو از همه ی کولر ها بیشتر میپسندم ( به دلایل خاصی )
و عکس یا هر چیزی که روی کارت چاپ شده باشه برام مهم نیست که چی باشه فقط خود کولر مهم هست .
و اورکلاک کارت از همه برام مهم تر هست !
بین این چند کارت از یکثریشون اطلاعات در مورد اورکلاکشون دارم که به شرح زیر است :
Zotac 260 2 برای هسته 650 و برای رم 2400 و برای شیدر 1424 .
AMP 2 برای هسته 715 و برای رم 2500 و برای شیدر 1425 .
Zotac 275 اطلاعاتی ندارم !
GTX 260 SC برای هسته 700 برای رم 2300 برای شیدر 1245 .
از Gainward هم هیچ اطلاعاتی ندارم .
در مورد قیمت هم :
260 2 برای من حول و حوش 215 220 آب میخوره ( تقریبا ) AMP 2 قیمت ندارم ، SC هم 275 تقریبا ، Gainward ها هم قیمت ندارم .
حالا بین این چند مورد من نظرم روی 260 AMP2 هست که فکر نمیکنم پیدا بشه ، و EVGA و در آخر Gainward !
برای 275 ها هم اگر قیمتشون توی ایران زیر 300 باشه فکر میکنم انتخاب بهتری نسبت به 260 ها باشه چون 240 واحد سایه زنی داره و اورکلاکش با پرفرمنس بیشتری همراه هست !
بین این چند مورد نمیدونم چه کار کنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر دوستان چیست ؟
با تشکر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks