برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید دنبال geforce 750 دست دوم باشی . شاید 300 تومن بشه پیدا کرد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید دنبال geforce 750 دست دوم باشی . شاید 300 تومن بشه پیدا کرد .
SajjadKhati (13-10-15)
|
|
بازم ممنون گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرت 4690 بگیرم بهتره یا گرافیک (حالا مثلا 750) ؟
بعد اینکه تو قیمت گرافیک 750TI چقد فرق هست؟ مثلا ایسوزش 500 تومنه ، MSI اش 610 تومنه و زوتک اش 550 تومنه (همه هم ti هستن) . ایسوز که از همه گرونتر بود ، ارزونتر شد !!
با این اوضاع ، اگه 350 تومنم کنم ، 750ti به نظرت گیر میاد تا یکی دو ماه دیگه؟ برند ایسوز یا گییگا یا MSI یا زوتک و کلا معتبرتر رو میخام . برند های متفرقه مثل galax و palit رو نمیخام
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 13-10-15 انجام شده است
750 ti قویتر هست . خودم گیگابایت و زوتک رو تست کردم . هردوشون خوب بودند .بله تو رنج 300 تا 350 باید پیدا بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (13-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks