سلام
اول یه کم مقدمه بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Element 3D یه پلاگین برای افترافکت هه که برای کار روی اشیاء 3 بعدی هست . کلا یکی از مهم ترین پلاگین های افترافکت هست و کسایی که افترافکت کار میکنن ، بدون این پلاگین اصلا افترافکت کار نمیکنن (حالا نه تا این حد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
این پلاگین که اخیرا نسخه ی 2 اش دراومد ، برای من (نه برای همه) تو ویندوز 8 به بالا مشکل توی محیط این پلاگین داره بطوری که همه ی اجسام و محیط ، سیاه میشن . از انجمن های گرافیک که پرسیدم اولا اونا مشکل نداشتن و دوما گفتن احتمالا از گرافیک مه (حالا من نمیدونم)
بعد اینکه گرافیک مجزا ندارم . گرافیک پردازنده ی i3 4150 که Intel HD 4400 هه
بعد اینکه من چون چند ماهی هست با افترافکت آشنا شدم ، فهمیدم تنها نرم افزاری هست که همه چیز بالایی میخاد . یعنی هر چی رم و پردازنده و گرافیک بالایی داشته باشیم ، عین مورچه میمونه تو دست افترافکت مخصوصا توی موتور رندر Ray Trace که به معنای واقعی سیستم رو به زانو درمیاره
میدونم که هم CPU و هم GPU ی زیادی میخاد و از هر دو هر چی تهیه کنیم بازم کمه اما نمیدونم قدرت تو کارایی کدوم که بالاتر بره ، قدرت پردازش و سرعت رندر رو بیشتر بالاتر میبره؟ (متوجه ی منظورم میشین؟) یعنی افزایش قدرت cpu بیشتر به توان پردازش کمک میکنه یا افزایش قدرت گرافیک؟
اما طبق چیزهایی که میدونم ، موتور پلاگین Element 3D و موتور Ray Trace افترافکت ، از GPU استفاده میکنن (هر چند Ray Trace هم تا خرخره از cpu استفاده میکنه) ولی موتور معمولی (Classic 3D) افترافکت رو نمیدونم از کدوم بیشتر استفاده میکنه (چون موتور رندر Classic 3D بیشترین کاربرد رو داره)
حالا من نمیدونم cpu رو قویتر کنم یا چون حداقل دو موتور کاربردی از gpu استفاده میکنن ، یه گرافیک بخرم به سرعتم بیشتر اضافه میشه؟ نظر من بیشتر روی گرافیک هست. نظر شما چیه؟
بعد اینو بگم این مشاوره ام واسه الان نیست . قصد خرید یک یا دو ماه دیگه دارم
بعد هزینه هم اگه قراره cpu بگیرم که 300 تومن میشه و نیاز به مشاوره نیست و با فروش 4150 ، یه دست دوم 4690 که حدودا 600 تومن میشه میگیرم (اما همونطور که گفتم حسم اینه که خرید گرافیک بهتر به قدرتش کمک میکنه و شاید از مشکل این پلاگین هم خلاص شم)
در صورت خرید گرافیک هم یه گرافیک دست دوم در حدود 200 تا 300 تومن میخام (بین رنج 200 تا 300 تومن کلا) و اگه هم میشه نسل جدیدتر باشه (مثلا سری 400 یا 500 حداقل نباشه) . بعد گرافیک هم Nvidia باشه چون کل محصولات Adobe از AMD ساپورت نمیکنه (حالا نمیدونم استفاده میتونه کنه یا نه)
در این صورت ، چه گرافیک دست دوم ای بین این رنج (هم یه دونه 200 تومنی بگین و هم 300 تومنی) هم گیر میاد و هم قدرت بیشتری داره؟
طولانی شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks