بستگی به بودجتون داره . بودجه رو اعلام کنید راهنمایی میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی به بودجتون داره . بودجه رو اعلام کنید راهنمایی میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه 1.600.000 الی 1.800.000 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر بفرمایید که برای خرید یک گرافیک در حد همان گرافیک خودم الان چقدر باید هزینه کنم هم ممنون میشوم
حدود یک کارت گرافیک جیفورس 960 کار شما را به خوبی راه میندازه حدود 900برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 960 OC WF 2X 2GB
ENASAP (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15), PC-ADVISOR (25-08-15), SajjadKhati (28-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks