بودجتون چقدره ؟
با سلام
کارت گرافیک GTX570 DDR5 داشتم. ازش راضی بودم و کارم رو جواب می داد.
متاسفانه الان سوخته!
میخواستم یک کارت گرافیک دیگه بخرم. مانیتورم ال.جی 22 اینج فول اچ.دی هست. سیپییو هم Core i7 پاور هم گرین 635 وات. کاربری هم 3D هست.
چند سالی از سخت افزار دور بودم و اطلاعاتم بهروز نیست.
چه برند و مدلی بخرم که از GTX570 بهتر یا در حد اون باشه.
|
|
ENASAP (25-08-15)
الان کارت گرافیکی که از نظر کارایی در حدود GTX570 باشه چه مدلهایی تو بازار موجوده؟ قیمت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی به بودجتون داره . بودجه رو اعلام کنید راهنمایی میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه 1.600.000 الی 1.800.000 تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر بفرمایید که برای خرید یک گرافیک در حد همان گرافیک خودم الان چقدر باید هزینه کنم هم ممنون میشوم
حدود یک کارت گرافیک جیفورس 960 کار شما را به خوبی راه میندازه حدود 900برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 960 OC WF 2X 2GB
ENASAP (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15), PC-ADVISOR (25-08-15), SajjadKhati (29-09-15)
|
|
تا 1.800.000 تومان چی پیشنهاد میکنید؟
پاور کافیه؟
ENASAP (26-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15), salpc (08-10-15)
میشه لطفاً دلیل تعویض پاور رو بفرمایید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور اگر چند سال کار کرده خروجی هاش ضعیف میشه . بهتره وقتی دارید یک گرافیک جدید میگیرید به خاطر سلامت کارت گرافیک پاور رو تعویض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks