630 که اصلا قابل قیاس با این مدل R7 250 نیست
از بابت ممنون ات هم ، ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از بابت هواپیما هم راس گفتی ، اون هواپیما اف 14 آمریکا بود ، یکی تامکت ایرانی گزاشتم ، نماد اقتدار ایران و بدن لرزه ی صدام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت تمامی دوستان
منم مشکل همین دوستمون رو دارم کارت من GTX 260 هست منم یه کارت میخوام منتها نمیخوام خیلی خرج کنم یکی از دوستان HD 7870 رو پیشنهاد داد ولی نمیدونم قیمتش در چه حدودیه
شما چی پیشنهاد میدید
SajjadKhati (10-06-14)
|
مدل دقیق cpu ات چیه؟
Pentium 4 620 تک هسته ای منظورته؟
- - - Updated - - -
آقا اگه میشه یه تاپیک جداگانه بزن چون هر کی تو یه تاپیک جدا باید مطرح شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازندش g620 اینتل و سوکت 1155 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-06-14), SajjadKhati (10-06-14)
لامصب قیمتا فضاییه فردا می خوام برم ولیعصر پاساژ قطعات کامپیوتری اگه اشتباه نکنم بازار رضا هست اسمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برم ببینم قیمتا چجوریه یه چندتا کارت بگید قیمت بگیرم ببینیم چند چندیم.
........................من آن مرغ سیه بالم..............................
SajjadKhati (10-06-14)
تو رنجی که گفتی بهترین کارت همینه
بازم یادت باشه یه کلمه پس و پیش نشه چون تعداد بسیار متنوعی از کارت های R7 250 و R7 240 داریم
مثلا R7 250 DDR3 یا DDR5 یا با بوست و غیر بوست یا 1 و 2 و 4 گیگ . اینا بجز تنوع برنده برا هر کدوم . البته تو بازار بیشتر سافایر موجوده و یا ایسوز از این مدلا
بعد از 250 هم 240 خوبه اما با اون پول اگه فروشنده ها 6 انگوس نباشن ، میتونی راحت R7 250 ای که گفتم رو بخری . اگه بیشتر گفتن ، ببین اینجا کسی داره (فروشنده هایی مثل آقا امید و نیما) و یا میتونی از نمایندگی مستقیما بخری (شماره شونو میتونی از سایت شون بگیری)
راستی ، اف 14 رو حال میکنی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.
با تام کته حال کردم می خوای عکس بعدید قاهر 313 بزار جانشینش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
........................من آن مرغ سیه بالم..............................
$ AMIR $ (11-06-14), SajjadKhati (11-06-14)
سلام .
من میخواستم یه کارت گرافیک بین 512Mb تا 1G بگیرم . الآن هم کارت خودم 256Mb Nvidia GeForce 7100 GS هست . میخوام در حدی باشه که بتونم گیم های جدید بازارو اجرا کنم . چه پیشنهادی دارین ؟؟؟؟
مهربانی را از دختر بچه ای آموختم که
خورشید را در نقاشی اش سیاه کشید ،تا پدر کارگرش زیر نور خورشید نسوزد .
SajjadKhati (11-06-14)
|
یه تاپیک جداگانه بزن اوستا امیر
همینطور تو اون تاپیک هزینه ای که میخای کنی رو به همراه جزئیات سخت افزارت رو بگو (رم و cpu و پاور و چه بهتر که مادربرد هم بگی)
راستی گرافیک قبلی منو داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان اگر بزرگواری کنند و مطالب خصوصی را در پرایوت ردو بدل کنند ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (11-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks