مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armanmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر دوستان----اما خود من P22700 رو دوست دارم که تنها مشکل نداشتن ورودی HD هستش ---حالا اگه کابل تبدیل DVI به HD بگیرم --مشکل حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3667
کاربر شهرسختافزار
مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armanmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
armanmahdi (28-02-10), arven_andomil (01-03-10), K1LOU (14-03-10)
برو رایان صبا انتخاب کن ---بعدش مدلی رو که خواستی اینجا معرفی کن تا دوستان راجع بهش توضیح بدن---برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط armanmahdi در تاریخ 02-03-10 انجام شده است
سلام دوستان---آیا همه مانیتورهای p22-700 و p23-700 رو با قاب عکش دیجیتال باید خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه من قاب عکس نمیخوام!!!لازم ندارم----
مثل اینکه میشه-----
p22-700 رایان صبا=260 تومن
p22-700 پارسه الکترونیک=249 تومن
حالا به عنوان آخرین سوال از دوستان این مدل مانیتور بدون قاب دیجیتال باید چند باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این رو هم جواب بدین من دیگه رفتم بخرم-----تشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armanmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجا که میدونم این قضیه قاب دیجیتال یه تاریخی داشت که مدتیه تمام شده و دیگه با قاب فروخته نمیشه
در مورد تفاوت قیمت هم گمان میکنم این مونیتور با گارانتی سام به قیمت بالاتر و گارانتیهای دیگه به قیمت پائینتر به فروش میرسه که زمان خرید باید به این موضوع دقت کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
armanmahdi (02-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اين دو مدل مانيتوري كه معرفي فرمودين جزو مانيتور هاي پر ايراد هستن. بهتون پيشنهاد ميكنم يه مقدار بيشتر تامل بفرماييد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armanmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشكلات زيادي راجع به اين مانيتور ها مطرحه. از جمله كيفيت پايين پنل ها، چيني بودن پنل ها و قيمت بالا نسبت به كاركرد و امكانات ضعيف
به جاي 22700 به شما 2261 رو پيشنهاد ميدم و اگر خرجش براتون مهم نيست 2286 رو
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيزم. من زياد سيستم ميبندم و بامانيتور زياد سر و كار دارم. اميدوارم بتونم راهنماييت كنم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا 190 اين گزينه ها هستن:
1954TQ
- صفحه نمايش گسترده
- كنتراست منحصر بفرد 70,000:1
- طراحي بسيار زيباي بدنه مشكي براق و كريستالي
- مجهز به تکنولوژي DFC
- داراي كليدهاي لمسي
- زمان پاسخدهي سريع (2ms)
- مجهز به ورودي DVI
- مجهز به موتور پردازش تصوير
- مجهز به كليد (4:3 in Wide, ez Zooming, Photo Effect) fun
- مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)
مانيتور خوبيه و من روي سيستم هركي بستم راضي بوده:
___________قيمت 190
- طراحي استثنايي و زيبا
- داراي بدنه براق تركيبي مشكي و طوسي
- مجهز به تکنولوژي DFC
- زاويه ديد بسيار وسيع
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
- مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
قيمت 180
- صفحه نمايش گسترده
- كنتراست منحصر بفرد 70,000:1
- داراي بدنه مشكي براق با قاب كريستالي
- مجهز به تکنولوژي DFC
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
- مجهز به كليد (4:3 in Wide, ez Zooming, Photo Effect) fun
- مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)
قيمت 160
قيمت كمتر هم هست. بستگي به كاربردت داره عزيز
واسه چه كاري؟ چند اينچ؟ شهرستاني؟
armanmahdi (07-03-10), nima_hl (03-03-10)
دستت طلا--اما من دیگه p22700 خریدم --- فعلا خوبه امیدوارم همین طور باشه----مانیتورهایی که معرفی کردی خیلی خوبن اما متاسفانه و یا خوشبختانه من ظاهر برام مهمه و از ظاهر p22700 خیلی خوشم اومد----
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ashton برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون دوست عزیز
من مشهد هستم.
میخوام که
- تصویر شفاف
- با وضوح بالا داشته باشه و
- چشم هم کمتر اذیت بشه
عمر مفیدش بالا باشه
19 باشه بهتره
کارایی هم برای اینترنت، خوندن و مطالعه طولانی و البته گیم
1 سوال در کل ال جی رو پیشنهاد میکنید یا سامسونگ رو؟ بعضی ها میگند تصویر سامسونگ وضوح بهتری داره؟!؟
آخرین ویرایش توسط lover phoenix در تاریخ 10-03-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks