خواهش میکنم دیگه کسی این سوال رو نکنه ، چون باعث میشه که تاپیک به میدان جنگی بین هواداران دو برند LG و SAMSUNG تبدیل بشه. پس من برای جواب این سوالتون چند راه حل مطرح میکنم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tah_206207 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-شما برای مقایسه مدل های مختلف این دو برند میتونی به سایت های مختلفی مثل Cnet.com مراجعه کنی و از ریویو های نوشتاری و تصویری این سایت استفاده کنی.
2-اگه میخوای تفاوت این دو برند بدونی باید بهت بگم که از نظر جهانی سامسونگ کیفیتش بهتره و محبوب تر. ولی اینجا ایرانه و با تمام دنیا فرق میکنه، چون جنس هایی که سامسونگ برای ایران میزنه کیفیتش پایین تر از اونایی هست که برای کشورهای خارجی میزنه و یه سری هم که داخل ایران تولید میشن همین طور هستن. اینجاست که متوجه میشی تو ایران LG بهتر جواب میده ، چون اولا کیفیت مدل های ساخت داخل اون یک مقدار ناچیزی از سامسونگ بهتره و از همه مهمتر اینکه خدمات پس از فروش LG خیلی خیلی بهتر از خدمات پس از فروش سامسونگ هست (البته تو ایران این طوریه).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-ازنظر کیفیت تصویر هم به جز چند تفاوت نا چیز که هر کسی هم متوجه آن ها نمیشود تفاوت زیادی بین این دو برند نیست ، ولی خدایی تو مدل های ساخت داخل LG مادیران بهتر عمل کرده ،(توجه شود که من دارم در مورد جنس هایی که تو ایران هست صحبت میکنم ، نه در سطح جهانی). هر کسی که سامسونگ داشته باشه میگه سامسونگ بهتره و هر کسی هم که LG داره میگه LG بهتره. (من خودم LG_W2261VP دارم و دوستم هم سامسونگ داره. هر دوتامون هم از مانیتورامون راضی هستیم. وقتی هر دو رو با هم مقایسه کنی میبینی که تقریبا شبیه هم هستند و هر کدام در یک سری مسائل بر دیگری برتری دارد که این تفاوت ها رو هر کسی درک نمیکنه.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-خلاصه انتخاب با خودته ، هر کدوم رو که دوست داری میتونی بگیری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks