فکر میکنم من هم همین رو بیان کردم که بلفرض یک سی پی یو در هر ثانیه 20 محاسبه رو میتونه انجام بده (در واقعیت، سی پی یو بلفرض رایزن میتونه 10.6 محاسبه رو در هر سیکل کاری در هر هسته انجام بده.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین سی پی یو رایزن، 10.6 در هر سیکل کاری در هر یک هسته، میدونیم که هسته هاش 2نخ هستند.
حالا اگر یه برنامه 5تا دونه محاسبه وارد این هسته کنه، و یه برنامه ی دیگه نیاز به انجام 12 محاسبه داشته باشه، برنامه اول بطور کامل در هسته اول پردازش میشه و برنامه دوم قسمتی در هسته اول و قسمتیش در هسته ی دیگر پردازش میشه.
حالا اگر یه برنامه 5تا محاسبه بخواد، یه برنامه بلفرض 3تا محاسبه بخواد، اون موقع 1هسته میتونه 2برنامه و 2عمل مختلف رو در یک سیکل کاری همزمان انجام بده.
قضیه ی همزمان بخاطر اون 10.6 هستش.وگرنه قبلن ها چنین چیزی امکان پذیر نبود چون در هر سیکل فقط 1دستورالعمل یا نصف دستورالعمل میتونستن انجام بدن...
منبع
بحث خوبی بود ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته هییییچ ارتباطی به تاپیک نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
چشم اون فرپس هم نصب میکنم ببینم کارباهاش چجوره و سعی میکنم یه آموزش کوچولویی در موردش بنویسم.

Bookmarks