سلام بی نهایت سپاسگذارم از همتون ممنونم
با این صحبتها من متوجه شدم که گرافیک 4200 فعلا کار منو راه میندازه و قابلیت آورکلاک داره !!
خوب این گرافیک 4200 با چه گرافیکهایی قابلیت هیبرید کراس فایر رو داره ؟؟ میشه در این مورد توضیح بدید ؟
راستش من میخوام این مین بورد رو بخرم
m4a 785 v evo
که روی خودش 4200 داره و تا 512 مگ رو میکشه اینجوری که خودش گفته !!
طرف مادربوردهای دیگه نخواهم رفت چون فقط دوتا مادربورد برای من شناخته شده هستند (( راستش ده سال پیش که اولین سیستممو با atc6310 بستم خاطره قشنگی از مادروبردهای گمنام در خاطر ندارم الان هم که یه سیستم توی شکرت داریم مادربورد گیگا داره و همش قاطیه
ولی سیستم خودم ابیت هستش که فوق العاده است ساخت استکبار جهانیه ولی عجب چیزیه !!!
با این تفاسیر تجربه تلخ مادربورد به من میگه مارکی به غیر ایسوز نگیرم !!
الان هم این مدل رو انتخاب کردم که هنوز تیو ایران نیومده شما یه نگاه به قیافش بندازید ببینید چه جوریاست
m4a 785 v evo
و با توجه به قطعاتی که انتخاب کردم ببینید پولم میرسه یا نه من 450 کنار گذاشتم البته با فروش این کیسی که الان زیر دستمه و میخوام این قطعات رو بگیرم و گرافیک رو فعلا انبرد میزارم که بعدا بخرم فقط بگید که آیا این مادروبرد برای گرافیکهای شش ماه دیگه به بعد کافی هست ؟؟ تا اون موقع دووم میاره ؟؟
مادروبرد = m4a 785 v evo ایسوز
cpu = 945 or 960 amd phenum X4
ram = 2gig ddr 3 1600 (اگه سرعتشو بزارم روی 7-7-7 به مشکل میخوره ؟؟ ))
کیس = 17 تومن
پاور = سی تومن
هارد=500گیگ پنجاه تومن
دی ویدی = دارم
جمعی که زدم حدود 450-60 در میاد که بعد از کریسمی هم بخرم با توجه به نوسان قیمت موجود در بازار میتونم این سیستم رو ببندم ..
حالا به من بگید دوستان کارت گرافیکی روی این مینبورد چه جوریه جواب میده من باهاش چندتا بازی بزنم یا نه ؟؟
در ثانی من بیشتر تمرکزم روی فتوشاپ هستش رنگها خوب نمایش داده میشن یا این که کلی بدبختی داریم روی کار ؟ سرعت این سیستم رو چطوری ارزیابی میکنین ؟؟
من خودمم شخصا با 4670 موافق نیستم راستش وقتی اندازه و جثه اشو در کنار کارتهای بزرگ تر و دو گیگ میبینم حرصم میگیره آخه خیلی کوچولوئه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واسه همین میگم پولمو حروم نکنم حالا اگه 200 تومنی رو نگرفتم یه 150 اما مشتی بردارم هرچند که زیاد اهل بازی نیستم و کلا بازی نمیکنم ولی به هرحال گرافیک خوب جزیی از سیستم خوب هست
مرسی فکر کنم تاپیک داره از راه خودش منحرف میشه
پیشاپیش شب یلدای خوبی براتون آرزو میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks