بقیه قطعات هم بگید تا میزان مصرف محاسبه بشه . چند ساله پاورتون کار میکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیه قطعات هم بگید تا میزان مصرف محاسبه بشه . چند ساله پاورتون کار میکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
رم 6 ..cpu pentniom2020..با کامپیوتر زیاد کار سنگین انجام نمیدم فکر کنم دوسال باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
R7 360 نیاز به خروجی 6 پین برق PCIE داره که پاور شما فاقدش هست . همون 740 گزینه مناسب تری هست برای شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی همون اولی خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
خوب نه ولی مناسب سیستم شماست . اگر پاور قویتری داشتید . R7 360 گزینه بهتری بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAVYY (22-01-16)
میگم r7 240خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
|
دوست من شما هدفتون بازی هست بهتر اگه میتونید هزینه خودتون رو بالا ببرید کمی صبر کنید و بودجتون رو بالا ببرید و اون کارتی که امید عزیز یعنی r7 360 رو گفتند تهیه کنید یا اگه تونستید یه gtx 750 پیدا کنید اگه تونستید.. همون طور که تو پست قبلیم گفتم بازیها روز به روز داره از نظر گرافیکی بالاتر میرند شما اگه کارت low end تهیه کنید خیلی زود از خریدتون پشیمون میشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مقدار بودجه من تا اخرش همون 350 تومن هست بیشتر از این نمیتونم هزینه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
اگه اینجوریه که باید همونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدGT 740 رو تهیه کنید دوست عزیز .ولی قطعا این کارت در اجرای بازیهای جدید مشکل ایجاد خواهد کرد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks