سلام من میخواهم یه کارت گرافیک تا 300هزار تومان بگیرم نظر خودم GT 730میخواستم بدونم به نظر شما چی بگیرم برای گیم و بازی امروزی مناسب باشه
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
سلام من میخواهم یه کارت گرافیک تا 300هزار تومان بگیرم نظر خودم GT 730میخواستم بدونم به نظر شما چی بگیرم برای گیم و بازی امروزی مناسب باشه
MrDaniala
|
برای بازیهای جدید بهتر بیشتر هزینه کنید چون با این بودجه هر کارتی تهیه کنید از سریع low end میتونید تهیه کنید و برای بازیهای امروزی مناسب نخواهد بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برای بازیهای جدید بهتر بیشتر هزینه کنید چون با این بودجه هر کارتی تهیه کنید از سریع low end میتونید تهیه کنید و برای بازیهای امروزی مناسب نخواهد بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (20-01-16)
RAVYY (20-01-16)
قیمتش چقدرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
میشه یه مقدار ارزون تر بگید من بازی ها رو با کیفیت متوسط اجرا کنه برام کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
ASUS GT 740 2GB DDR3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
394
|
عزیز مادر بوردمP8H61. M le r2.0است ایا از اون اولیه که گفتی پشتیبانی میکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
دوست من اشتباه نکنید الان گرافیک بازیها روز به روز داره بالاتر میره امید عزیز کارت r7 360 معرفی کردن کارت خوبی هست شما برای اینکه بازی رو حتی رو نرمال هم بازی کنید حداقل الان یا به یه GTX 750 احتیاج دارید یاهمون r7 360 بهتر یه مقدار بودجتون رو بالا ببرید تا خرید بهتری انجام بدید دوست من .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (20-01-16)
ببخشید چطور بفهمم ولتاز پاورم میخوره یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
RAVYY (22-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks