دوست گرامی در این انجمن مجموع مدیریت و کاربرها بر اساس مدرک معتبر حرف زده میشه . خوشبختانه صاحب این سایت هم نیستیم . فقط مدیریت انجمن رو به عهده داریم .
لطفا چون گویا صاحب این سایت هستید و خود را برتر از امسال من میدانید خودتان راجع به این مسائل تحقیق کنید و خود به نتیجه رسیده و خود آنرا تایید کنید .
دوست گرامی در این انجمن مجموع مدیریت و کاربرها بر اساس مدرک معتبر حرف زده میشه . خوشبختانه صاحب این سایت هم نیستیم . فقط مدیریت انجمن رو به عهده داریم .
*MoJtAbA* (26-09-14), M A H R A D (26-09-14), nima_hl (26-09-14)
دوست گرامی همانگونه که امید جان گفتند ما صاحب این سایت یا فروم نیستیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط msh2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما هم مانند شما کاربرانی هستیم که به خدمت گذاری به دوستان دیگر مشغول هستیم
شما یک مطلب نادرست به نقل ار یک متخصص ناشناس رشته کامپیوتر نقل میفرمائید
بنده با دلیل و مدرک صحبت شما را رد میکنم
شما در مورد هر قسمتی از صحبت هام میتونید دلیل و مدرک بخواهید یا در موردشون تحقیق کنید
خوشبختانه با ابزاری به اسم اینترنت که همه ما از آن در حال استفاده هستیم اینقدر اطلاعات وجود دارد که جای هیچ گونه تعصب کور کورانه باقی نمیگذاره
شما هم با دلیل و مدرک واقعی میتونید حرفهای بنده را نقد بفرمائید و این میشه یک بحث سازنده
*MoJtAbA* (26-09-14), AMD>INTEL (26-09-14), M A H R A D (26-09-14)
1.برای شما گزینه 7770 بهتره(فک کنم بین 500 تا 550 باشه)
2.کسی که میزاره برایگان از فروم(اینجا فروم یا تالار گفتگو هست نه سایت! ,سایت اصلی اینه شهر سخت افزار : بررسی و اخبار سخت افزار ، لپ تاپ و تبلت )استفاده کنید و سوالتونم مطرح کنید و پاسختون رو بگیرید ,فکر نمیکنم که دلیلی داشته باشه بخواد بزرگ بودنشو ثابت کنه ,همه اینجا هستیم که چیزایی که نمیدونیم رو در موردش اطلاعات بدست بیاریم و کنار هم باشیم در فضای دوستانه فروم.
3.در ضمن دلیلی نیست که نظر کسی بر کسی تحمیل شه ,مگه شما میخواین از مدیریت سایت خرید کنید که به مشکل برخوردید!
اینجا یه جایی برای اینک ندونسته هامونو ,دونسته کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (26-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks