AMD>INTEL (10-06-14)
نمیصرفه اوستا امید
مورچه چیه که کله پاچه داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30 تومن واسه این میخاد بده ، خودش همین گرافیک رو 40 تا 50 تومن میفروشه و به علاوه ی این 30 تومن میشه 80 تا 90 تومن ، خودش میره یه گرافیک 210 یا 610 جدید میخره دیگه
ضمنا شاید به قول اوستا نیما مشکل خمیر و ... اش باشه
AMD>INTEL (10-06-14)
پستم رو کامل نخوندی گل پسر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-06-14)
|
سلام به همه اساتید میخواستم یه خنک کننده برای کارت گرافیک geforce 9400 gt 1gbبگیرم لطفا راهنمایی کنید
آخه واقعیتش چند وقت پیش گرافیکش داغون شد و الان دماش در حالت عادی سیستم به 58 میرسید که دو تا فن همین جوری گذاشتم زیرش که تونستم به 53 54 برسونم ولی خوب همینم به نظرم زیاده
SajjadKhati (10-06-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین کارایی که اوستا امید و نیما گفتن رو انجام بده ، اگه درس نشد ، بجا خرید فن ، برو یه کارت دست دوم سری بالاتر بخر دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jafar5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
jafar5 (11-06-14)
کیس و گرافیکتون خوبه فکر میکنم به یک دلیل هیت سینک شما از gpu جدا شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SmzAmir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم در مرحله اول خمیر کارت را تعویض بفرمائید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر کارت گرافیک خمیر خاصی هست یا از همون خمیر سیلیکون CPU میشه استفاده کرد؟
از همان خمیر پردازنده استفاده کنید ولی مراقب باشید که بعد از خشک شدن خمیر اگر لازم به در آوردن کارت شدید به هیت سینک فشار وارد نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SmzAmir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست من خنک کردن کارت گرافیک تقربا یه کار خلاقانس من خودم یه دونه 4850 دارم تو حالت عادی دماش رو 80-90 بود لود تا 105 هم میرفت با دوتا دونه فن سی پی یو و یکمی دستکاری هیت سینک الان دما تو حالت نرمال 50 هست تو لود 60-64
بازم میشه با یکمی دستکاری چینش فنها پایینترم اورد
یکمی کار کنی روش لازم به هزینه کردن اصلا نیست
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks