آریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوستا امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چون گرافیک ندارم که بازی رو تست کنم خواستم Anti Alias (همون AA) که مهمترین و تاثیر گذارترین چیز توی کم و تند شدن فریم بازی هست رو تست کنم ، رفتم توی سینما 4 دی و یه طرح رو توی Anti Alias هیچ چی (صفر) رندر گرفتم ظرف 11 ثانیه رندر شد . گذاشتم توی 2X ظرف 1 دقیقه و 9 ثانیه (تقریبا 6 برابر بیشتر از حالت 0) و زدم روی 4X . چشت روز بد نبینه 4 دقیقه و خردی طول کشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم تعجب کردم . انتظار داشتم 4X فقط 2 برابر 2X طول بکشه ولی 3 برابرش طول کشید
بعد فهمیدم توی بازی ها که چرا یه گرافیکی مثلا مثل 950 یه بازی رو توی آنتی آلیاس 2X بتونه بکشه ، گرافیک 980 خودشو پاره کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میتونه 4X اش رو به زور بکشه (حالا این مثال بود . منظورم این نبود 950 هیچ بازی رو توی 4X نمیتونه یا میتونه بکشه) چون 980 فقط 2.2 تا 2.5 برابر از 950 قویتره ولی اون قدرت 3 برابر بیشتر میخواد
حالا میگم این بازی 8X که گذاشتی تصویرشو پس چی؟!!! فک کنم 4 برابر 4X باشه (نمیدونم) !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks