بنظر من مدل اکستریم زوتک بهترین 980ti هست چون هم کلاک بالاتری داره از رقبا و هم خنک تره. فقط سه اسلاته بودنش رو باید در نظر داشت.
بنظر من مدل اکستریم زوتک بهترین 980ti هست چون هم کلاک بالاتری داره از رقبا و هم خنک تره. فقط سه اسلاته بودنش رو باید در نظر داشت.
david-ebi (03-08-15)
|
در اصل هم به نظر می رسه که باید زوتاک اکستریم فریم بیشتری از بقیه رقباش بده اما اگر سایت guru3d رو نگاه کنید می بینید گیگابایت گیمینگ بیشترین فریم رو داده.اما در سایتهای دیگه همیشه زوتاک اکستریم بیشترین فریم رو داده و بعدش هم ایسوس و بعد ام اس آی و در آخر گیگابایت.البته کلا اختلاف از اول تا آخر 3 یا 4 فریم بیشتر نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshin b برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما یک جای تست میلنگه. در یک GPU برابر، هرچی کلاک هسته و مموری بالاتر باشه کارت بهتر عمل میکنه و غیر این ممکن نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ادیت:
الان چک کردم دیدم درایورهای مختلفی برای تست این دو کارت به کار برده. تازه برتری در برخی موارد با زوتک و برخی موارد با گیگا بوده. به هر حال اگر شرایط کاملا برابر می بود، حتما زوتک در همه موارد بهتر عمل میکرد (اما با اختلاف بسیار کم)
آخرین ویرایش توسط afshin b در تاریخ 03-08-15 انجام شده است
david-ebi (04-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks