برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست من سازگاری داره
سلام و درورداین کارت گرافیک
دوستان بنده قصد خریدرو دارم، کارت فعلیم زیادی قدیمی شده، اما نمیدونم اگر این کارت رو بخرم با سیستم فعلیم بخصوص پاور و مادربودرم سازگاری داره یا نه، خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات سیستمم در عکس زیر مشخصه، پاورم هم گرین 530 وات هست:
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست من سازگاری داره
ممنون بابت پاسخ سریع، سوال دیگه ای تو زهنم ایجاد شد، اختلاف قیمت خرید این محصول از دیجیکالا با بازار اونقدری هست که قابل توجه باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (16-02-16)
تفاوت قیمتش زیاد نیست همون حدودای بیست تا چهل هزارتومن البته بستگی به کالا متغیر هست یکم بیشتر یکم کمتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAVYY (18-01-16)
|
The_ELiT3 (18-01-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت پیشنهاد، حتما در نظر میگیرم.
AMD>INTEL (18-01-16)
کلی AWARD گرفته این کارت بررسی هاش هم در قسمت گیگابایت هست . میتونی مطالعه کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The_ELiT3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی های کارت گرافیگ گیگابایت Gigabyte GeForce GTX 950 OC 2 GB
The_ELiT3 (18-01-16)
فقط این که آیا این نمونه ای که معرفی کردید هم با سیستم من سازگاری داره یا خیر؟ اگر این هم سازگاره حتما این رو تهیه کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (18-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks