بهشون میخوره پیشنهادم الایت 460 وات کولر مستر هست . قیمتش هم مناسبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K i A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پیشنهاد.
داشتم دنبال سی پی یو میگشتم به چند مورد برخوردم خواستم نظر شما رو هم بدونم:
1-نظر شما در مورد پردازنده های Q9650 و Q9550 برای این مادر بورد چیه؟ارزش خرید دارند؟در مقایسه با Q8400 چه طور؟
2-به نظرتون بهترین کارت گرافیکی که من میتونم روی این سیستم بذارم که از قدرتش هم استفاده بشه چی هست؟میخوام بگردم ببینم دست دومش چه قیمت هست.
-
آخرین ویرایش توسط K i A N در تاریخ 11-10-16 انجام شده است
S I N A (12-12-16), TWIN FROZR (02-01-18)
|
1-نظر شما در مورد پردازنده های Q9650 و Q9550 برای این مادر بورد چیه؟ارزش خرید دارند؟در مقایسه با Q8400 چه طور؟
2-به نظرتون بهترین کارت گرافیکی که من میتونم روی این سیستم بذارم که از قدرتش هم استفاده بشه چی هست؟میخوام بگردم ببینم دست دومش چه قیمت هست.
1- من روی مدل مشابه این یعنی p31-ds3l پردازنده زئون مود شده هم قرار دادم و راحت کار کرد . به نظرم خرید مدلهای بالای q9400 فقط اتلاف هزینه هست . ارزش خریدشون پایینه
2-گرافیک سری 740 مناسب هستند بالاتر توصیه نمیکنم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجیبه که سری 740 نسبت به 730 تفاوت قیمت 100 تا 200 هزار تومان دارند!
1-یک کارت دست دوم ASUS GT 740 OC 2GB GDDR5 پیدا کردم،،به نظر شما خرید این کارت خوبه؟ آیا سیستم من میتونه از حداکثر توانش استفاده کنه؟نوشته اکسپرس نسخه سوم لازم داره.
2-شما میدونید ورژن دقیق PCI Express مین بورد من چند هست؟در برنامه GPU-Z نوشته PCI-E 1.1 X16
-
خوبه این کارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K i A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد شما 1.0 هست
من کارتهای r9 280x را روی برد سوکت 775 اجرا کردم .نسبت به برد pcie 3.0 نفاوت خیلی زیادی ندیدم . پس جای نگرانی نیست .
کارتی رو که گفتم قیمتش 345 تومن هست،، حالا من کارتی رو تو شهر خودمون پیدا کردم دست دوم به اسم ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5 که میگه 390 تومن میدمش یک سال هم کار کرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- این کارت قیمتش خوبه؟زیاد نمیگه؟ارزش خرید داره با این قیمت؟
2-تمام نیاز این کارت تا اون جایی که من دیدم از خود اسلات تامین میشه و نیازی به کانکتور جدا نداره،،به نظرتون جوری نیست که به مین بورد فشار بیاره و اسلات رو بسوزونه؟-اگه قرار شد این قدر هزینه کنم دیگه شاید تا دوسال دیگه سیستم رو عوض نکنم.
3-خرید کارت دست دوم رو پیشنهاد میدید؟-ممکنه ایرادی داشته باشه؟-آخه این کارت حدود 570 هزار تومن نو اش قیمت داره،و این قیمت یکم برام شک ایجاد کرده.
4- اگر قرار شد بگیرمش چه فاکتور هایی رو برای سلامتش باید چک کنم؟
ممنون میشم کامل توضییح بدید.
ببخشید که زحمت دادم.
آخرین ویرایش توسط K i A N در تاریخ 13-10-16 انجام شده است
همیشه کامل توضیح دادم عزیز جان . کامل جواب ندادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K i A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت خوبیه . ارزش خرید داره
2- نه مصرفش اونقدر نیست فشار بیاره . جزو کارت های کم مصرف ولی قدرتمنده
3-بله به شرط مهلت تست ارزش داره دست دوم
4- باید با برنامه FURMARK بالای 10 دقیقه دوام بیاره . اگر جواب داد یعنی این کارت سالمه
K i A N (13-10-16), TWIN FROZR (02-01-18)
ممنون عزیز.منظور من هم همون بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-کار با این برنامه سخت نیست که؟میتونم الان این کارت فعلیم رو باش تست کنم؟
2-یه سوال : چه طور باید بفهمم که کارت داخل کیس جا میشه یا نه!
کیس من مدل Green Prince 1 هستش.
3-میشه برای تست کردن از همین پاور استفاده کنم برای کارت جدید؟ خطری نداره؟
آخه تا بخوام پاور جدید بگیرم و نصب کنم طول میکشه.شاید هم خودم نتونم نصبش کنم ببرمش بیرون.
-
|
1-نه سخت نیست اجراش میکنی و میگذاری استرس تست . ولی بیش از 10 دقیقه قرار ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K i A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-جا میشه بدون مشکل
3-نه برای تست خیر . ولی استفاده بیش از چند ساعت در روز توصیه نمیکنم
10 دقیقه ای نصب میشه .
K i A N (13-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-دمای کارت رسید به چند درجه باید تست رو متوقف کنم؟
2-بعد از تست امتیاز میده و از روی امتیاز باید فهمید که سالمه؟
3-اگر کارت مشکل داشته باشه،برنامه چه جوری نشون میده؟
4-من تمام قطعات کیس رو درآوردم جابه جا کردم به جز پاور،،برای نصب کابل های معمولیش مشکلی ندارم اما یسری جاها رو مثل صفحه ال سی دی جلوی کیس رو معلوم نیست به چی وصل کرده!-اونجاها مشکل دارم-به نظر سیم های یک سوکت سه پین رفته توی کابل ATX مین بورد(همون 24 پین اگه اشتباه نکنم!)-این سوکت به این کابل اصلی وصل هست یا دستی بسته شده؟-نمیدونم خودم ببندم یا ببرم بیرون.
ببخشید زیاد سوال میپرسم.
-
آخرین ویرایش توسط K i A N در تاریخ 13-10-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks