S I N A (12-12-16), TWIN FROZR (02-01-18)
سلام.
سیستم من قطعاتش اینا هستند:
Main Board: Gigabyte P31-ES3G
Intel Core2Duo E7300
4GB ram DDR2
9500gt 1gb
330w green power
من سال آینده قصد خرید سیستم نو رو دارم اما فعلا میخوام با توجه به ایجاد مشکل در کارت گرافیکم اونو عوض کنم و ارتقاعش بدم.
بین کارت هایی که جست و جو کردم به این دوتا رسیدم:
GIGABYTE GT 730 2GB DDR3 128BIT
MSI GT 730 OC V1 2GB GDDR5
1-شما کدوم کارت رو پیشنهاد میدید و کدوم بهتر و قوی تر هست؟
2- مصرف این کارت ها چه قدر هست و مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3-از کارت فعلیم قویتر هست؟
4-شاید تونستم تا 400 الی 450 هزار پول جور کنم در اون صورت چی کار میتونم با این سیستم بکنم که بهتر باشه؟!
5-اگر فکر میکنید کار دیگه ای انجام بدم درست تره اونو بهم بگید لطفا!
خیلی ممنون.
|
سلام
GIGABYTE GT 730 2GB DDR3 128BIT
کارت خوبیه
2-مصرفش بالا نیست و با پاور شما همخوانه
3-بله صد در صد قویتره
مصرف کمتری داره . DX11 و قدرت مناسب
4- یک پردازنده Q8400 هم بگیرید تو سرعت کلی سیستم موثره
5- فعلا همین موارد بهترین حرکتی هست که میشه زد
DOOM999 (10-10-16), K i A N (10-10-16), mousso (10-10-16), SajjadKhati (10-10-16), vamper65 (16-10-16)
خیلی ممنون از پاسختون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-یکم بیشتر تحقیق کردم به این مورد رسیدم، نمیدونم شما هم میدونید یا نه ولی دیدم که فناوری ساخت کارت ام اس آی ظاهرا بروز تره و 28 نانو هست درحالی که گیگابایت 40 نانو هست.
در این صورت مصرف برق اولی فکر میکنم کمتر باشه، اما در مورد اختلاف قدرتشون ودمای تولیدیشون چیزی ندیدم،نظر شما چیه؟
اینطور که فهمیدم سرعت حافظه اش هم بیشتره:
https://www.msi.com/Graphics-card/N7...-specification
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce® 700 Series - GV-N730-2GI
درمورد قدرت اینو دیدم:
Nvidia GeForce GT 730 v2 MSI OC 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v3 Gigabyte 2GB Edition GPU
2-در مورد پردازنده نمیدونم باید از کجا تهیه اش کنم اگه جایی رو میشناسید که نو یا دست دوم داره بهم معرفی کنید لطفا.
آخرین ویرایش توسط K i A N در تاریخ 10-10-16 انجام شده است
البته هر کدوم که میپسندی تهیه کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K i A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم مشخصات کلی چیپ 730gt
https://www.techpowerup.com/gpudb/1988/geforce-gt-730
شما نسخه اولیه گیگابایت را با این مدل msi بررسی کردید . در حال حاضر rev 2.0 در بازار موجوده . همه این موارد قبل از معرفی به شما میدونم و با علم به این بهتون معرفی کردم
این هم لینک برای اطلاع شما و سایر دوستان
https://www.techpowerup.com/gpudb/b3...0-2-gb-rev-2-0
2-تو ایسام سرچ کنید پیدا میکنید .
K i A N (10-10-16), SajjadKhati (10-10-16)
من هم نظر بدم؟
سیستم جدید (که میخواد بگیره مثلا i3 6100) خودش قدرت گرافیکی 730gt رو داره اوستا امید
بله قدرت 710 . البته گفتند سال آینده سجاد جان قصد خرید سیستم دارند . فعلا یه گرافیک میخوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-10-16), vamper65 (22-10-16)
|
بله بی ادبی شد،،من معذرت میخوام،به نظرم اومد که شاید به دلیل تنوع این مورد رو ندیده باشید.در هر صورت ملاک بنده پیشنهاد شما برای خرید هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه مدل های جدید شامل GV-N730D3-2GI ویا GV-N730D5-2GI رو من در فروشگاه های اینترنتی پیدا نکردم،در شهرمون هم که تلفنی با فروشنده سخت افزار که میشناختم صحبت کردم فقط مدل DDR3-128bit رو داره که همون مدل قدیمی یا GV-N730-2GI محسوب میشه شاید به خاطر همین در سایت مدل ام اس آی پیشنهاد شده.حالا در چند روز آینده سعی میکنم برم جاهای دیگه رو بگردم ببینم پیدا میکنم یانه.
1-یک نکته رو فراموش کردم بگم و این که سیستم من، بیش از 6 سال عمر کرده، خواستم بپرسم اینجوری نیست که بعد از مدتی پاور قدرت خودشو از دست بده مثلا به اندازه 330w توان نداشته باشه؟
2-اگه کارت گرافیک حدود 50w و سی پی یو هم 95w برق مصرف کنه این پاور چه قدر دیگه توان براش میمونه و امکان کم آوردنش هست؟
3-من یه هارد وسترن بلک 2ترا اینترنال هم خریدم ولی هنوز وصلش نکردم،اگه قطعات بالا رو بگیرم و این هارد رو هم در کنار هارد اصلی بذارم مشکلی نداره؟
4-در مورد سی پی یو یکی دو جا پیدا کردم دست دوم دارن،امکان داره اینا مشکل داشته باشن؟کسی رو خودتون نمیشناسین معرفی کنین؟
5-چه طور میشه فهمید یک سی پی یو مشکل داره یا نه تا وقتی خریدم تستش کنم؟
ببخشید طولانی شد.
این لینک مقایسه کارت گرافیک گیگابایت مدل جدید با قدیمیش اگه کسی خواست(سمت چپ مدل جدیدوسمت راست مدل قدیم):
Nvidia GeForce GT 730 v2 Gigabyte Rev 2.0 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v3 Gigabyte 2GB Edition GPU
این لینک مقایسه کارت گرافیک گیگابایت مدل جدید با کارت ام اس آی:
Nvidia GeForce GT 730 v2 MSI OC 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v2 Gigabyte Rev 2.0 2GB Edition GPU
S I N A (12-12-16), SajjadKhati (10-10-16), TWIN FROZR (02-01-18), vamper65 (16-10-16)
1-پاور با توجه به شرایط برق ایران متوسط 5 سال عمر مفید دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K i A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورهای 330 گرین بسیار تعمیر کردم . اکثر بعد از این مدت مشکل خازنی پیدا میکنند . بهتره پاور بعد از این مدت تعویض بشه
توصیه میکنم به فکر پاور هم باشید .
این پردازنده برای 8 سال 9 سال پیش هست مسلما نو ندارن . خیلی برای مشتری خریدم و مشکلی نداشتم
CPU ها به ندرت دچار مشکل میشن . یک تست ساده مثل نصب ویندوز بگیرید مشخص میشه
K i A N (10-10-16), SajjadKhati (10-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از اینکه نظرتون رو گفتید سجاد آقای عزیز.
بله همون طور که گفتم من فعلا یه بودجه 400 الی 450 میتونم جور کنم که یکم سیستم رو بهبود بدم تا سال آینده این موقع بعد از کنکور پول جمع کنم یه سیستم نو بخرم.
شما رو که دیدم یاد انجمن وسوسه افتادم، چه قدر از شما و دیگران اونجا چیز یاد گرفتم.اونجا برای اولین بار با برنامه نویسی آشنا شدم تا این که از شانس من حدود یک ماه بعد سایت تعطیل شد ومن هم دیگه خیلی برنامه نویسی کار نکردم سر این قضیه.
شاید چند وقت دیگه دوباره شروع کنم و از آموزش های شماهم استفاده کنم.
S I N A (12-12-16), SajjadKhati (10-10-16), TWIN FROZR (02-01-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوه اوه دیگه رفت بالای 500 تومن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش یکم دودل شدم اصلا ارزش داره بالای 500 تومن براش خرج کنم؟!
پاور خوب چی هست بگیرم؟ این نکته رو هم در نظر بگیرید که کیس من قدیمی هست و پاور بالاش نصب میشه،خود پاور از این ها هست که یک فن کوچیک عقبش داره،نمیدونم از این مدل جدید ها که فن هاشون بالای پاور هست بهش میخوره یانه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks