بله بی ادبی شد،،من معذرت میخوام،به نظرم اومد که شاید به دلیل تنوع این مورد رو ندیده باشید.در هر صورت ملاک بنده پیشنهاد شما برای خرید هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه مدل های جدید شامل GV-N730D3-2GI ویا GV-N730D5-2GI رو من در فروشگاه های اینترنتی پیدا نکردم،در شهرمون هم که تلفنی با فروشنده سخت افزار که میشناختم صحبت کردم فقط مدل DDR3-128bit رو داره که همون مدل قدیمی یا GV-N730-2GI محسوب میشه شاید به خاطر همین در سایت مدل ام اس آی پیشنهاد شده.حالا در چند روز آینده سعی میکنم برم جاهای دیگه رو بگردم ببینم پیدا میکنم یانه.
1-یک نکته رو فراموش کردم بگم و این که سیستم من، بیش از 6 سال عمر کرده، خواستم بپرسم اینجوری نیست که بعد از مدتی پاور قدرت خودشو از دست بده مثلا به اندازه 330w توان نداشته باشه؟
2-اگه کارت گرافیک حدود 50w و سی پی یو هم 95w برق مصرف کنه این پاور چه قدر دیگه توان براش میمونه و امکان کم آوردنش هست؟
3-من یه هارد وسترن بلک 2ترا اینترنال هم خریدم ولی هنوز وصلش نکردم،اگه قطعات بالا رو بگیرم و این هارد رو هم در کنار هارد اصلی بذارم مشکلی نداره؟
4-در مورد سی پی یو یکی دو جا پیدا کردم دست دوم دارن،امکان داره اینا مشکل داشته باشن؟کسی رو خودتون نمیشناسین معرفی کنین؟
5-چه طور میشه فهمید یک سی پی یو مشکل داره یا نه تا وقتی خریدم تستش کنم؟
ببخشید طولانی شد.
این لینک مقایسه کارت گرافیک گیگابایت مدل جدید با قدیمیش اگه کسی خواست(سمت چپ مدل جدیدوسمت راست مدل قدیم):
Nvidia GeForce GT 730 v2 Gigabyte Rev 2.0 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v3 Gigabyte 2GB Edition GPU
این لینک مقایسه کارت گرافیک گیگابایت مدل جدید با کارت ام اس آی:
Nvidia GeForce GT 730 v2 MSI OC 2GB Edition compare Nvidia GeForce GT 730 v2 Gigabyte Rev 2.0 2GB Edition GPU

Bookmarks