دوستان با قيمت 300 تومن چه مانيتوري خوبه بخرم lcd يا led فرق نميكنه. من بيشتر براي تماشاي فيلم ميخوام استفاده كنم
کاربر شهرسختافزار
دوستان با قيمت 300 تومن چه مانيتوري خوبه بخرم lcd يا led فرق نميكنه. من بيشتر براي تماشاي فيلم ميخوام استفاده كنم
|
|
اگر فاصله شما با مونیتور کم هستش مجبور هستید نور مونیتور رو کم کنید که در این حالت LED و LCD تفاوتی برای شما نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مونیتور 2261VP LG به قیمت 224 هزار تومان گزینه خوبیه ولی اگر میخواهید بزرگتر باشد با همین مشخصات (FULL HD & RT 2MS) میتونید ASUS 24 اینچ به قیمت حدود 290 هزار تومان تهیه کنید ( هر دو LCD هستند )
hamed90 (28-10-10)
کاربر شهرسختافزار
من خودم 2261 ال جی رو دارم از لحاظ کیفیت مونیتور خوبیه ولی این مونیتورها نقص فنی دارن و خودم باهاش مشکل دارم مثلا بعضی وقتا که یخچال خونه روشن میشه
یه لحظه تصویر مونیتور میره دوباره میاد ( محافظ برق هم داره ) حتی چند نفر دیگه هم میشناسم که با LG مشابه همین مشکلاتو دارن و تو این انجمن تاپیک زدن
پیشنهاد میکنم SAMSUNG P22500 رو بگیرید با قیمت 220 تومن بیخود پول پای LED هم ندید
nothing is as it seems
hamed90 (28-10-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام . مانیتور ال سی دی حول و حوشه 200 تا دیگه نهایتا 220 230 چی پیشنهاد میکنید ؟
در ضمن این مانیتور ایسوز چجوریاست ؟ MS 266H( کلا مانیتور های سامیونگ بهترن - ال جی بهترن یا ایسوز ؟ )
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
کاربر شهرسختافزار
از مونیتور ASUS تجربه ای ندارم ولی بین LG و SAMSUNG سامسونگ را بنا به تجربه پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Master برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SAMSUNG P22500 قیمت 220 تومن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
Master (12-11-10)
من LG 2261P دارم و بسیار ازش راضی هستم 22 اینچه و کنتراستش ام 1 به 5000 هزاره البته این کنتراست ها دینامیکه و عدده و به هیچ دردی نمی خوره ولی در کل کیفیت تصویرش عالیه و قیمت و گارانتی اش هم خیل خوبه من با گارانتی مادیران خریدم 220 تومان الا شاید ارزون ترم شده باشه
تجربه من برخلاف محمده و از سامسونگ دل خوشی ندارماز مونیتور ASUS تجربه ای ندارم ولی بین LG و SAMSUNG سامسونگ را بنا به تجربه پیشنهاد میکنم
آخرین ویرایش توسط Nazanin59 در تاریخ 06-11-10 انجام شده است
Master (12-11-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
2261P وارداتی هستش ماددایران یکسال گارانتی میکنه اما مانیتور خوبیه اگر پیدا کردی حتماً بگیر
Master (12-11-10)
کاربر شهرسختافزار
من خودم LG 2261VP دارم کیفیتش عالیه و HDMI هم می خوره
اما همونطور که در بالا هم اشاره کردم بعضی از این مونیتورها ظاهرا نقص فنی داره برای مثال:
اگه کیس رو روشن کنم و مونیتور رو دیر روشن کنم دیگه تصویر نمیاد!! ( نمی دونم شاید شانس من همین یکی نقص فنی داره)
به هر حال من تو سایت خود مادیران هم یه بار دیدم که از نقص فنی 2261 و جمع آوری اون از بازار صحبت شده بود !
شما این مشکلیو که من اشاره کردم رو ندارین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nazanin59 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا تا حالا پیش نیومده یخچال خونتون روشن بشه و تصویر مونیتور یه لحظه قطع شه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
صحبت بر سر برند با برند خیلی نمی تونه درست باشه چون هر شرکتی یک محصول خوب داره یک محصول ضعیف داره پس شاید درست نباشه که تصمیم گیری بر روی برند با برند باشه مدل به مدل مسلما خیلی چیز ها متفاوت میشه
بهترین مانیتور موجود در بازار ایران هم برای بازی هم برای دیدن فیلم تا زیر 250 هزار تومن می تونه 2261VP باشه این مانیتور یکی از بهترین مانیتور های هست که پیشنهاد میشه
اما در صورتی که می تونید بیش از این هزینه کنید XL23700 از سامسونگ انتخاب فوق العاده ای هست و متاسفانه یکم کم یاب البته هم خانواده اون یعنی p23700 هم مانیتور بدی نیست اما به هر حال هزینه کردن به این زیادی خیلی درست نخواهد بود
دوستان در صورتی که دوست دارن بحث کنند روی این موضوع بهتر هست یک محصول با یک محصول مقایسه بشه نه اینکه صحبت از این باشه فلان مارک بهتره یا فلان مارک مثل این میمونه که بگید اینتل بهتره یا ای ام دی بهتره
موفق باشید
New Season
Khornaf (06-11-10)
کاربر شهرسختافزار
اساتید از همگی ممنونم بخاطر نظراتشون .
کسی نظری راجع به این مدل نداره ؟ http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4162
با توجه به مشخصات و یا اینکه مانیتور جدیدی اومده یا اینکه قیمتا کمی تعدیل شده یا نه تو این بازه 200 تا 250 باز قضایا چطوره ؟
پیشاپیش ممنونم.
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks