سلام . مانیتور ال سی دی حول و حوشه 200 تا دیگه نهایتا 220 230 چی پیشنهاد میکنید ؟
در ضمن این مانیتور ایسوز چجوریاست ؟ MS 266H( کلا مانیتور های سامیونگ بهترن - ال جی بهترن یا ایسوز ؟ )
کاربر شهرسختافزار
سلام . مانیتور ال سی دی حول و حوشه 200 تا دیگه نهایتا 220 230 چی پیشنهاد میکنید ؟
در ضمن این مانیتور ایسوز چجوریاست ؟ MS 266H( کلا مانیتور های سامیونگ بهترن - ال جی بهترن یا ایسوز ؟ )
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
کاربر شهرسختافزار
از مونیتور ASUS تجربه ای ندارم ولی بین LG و SAMSUNG سامسونگ را بنا به تجربه پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Master برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SAMSUNG P22500 قیمت 220 تومن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
Master (12-11-10)
من LG 2261P دارم و بسیار ازش راضی هستم 22 اینچه و کنتراستش ام 1 به 5000 هزاره البته این کنتراست ها دینامیکه و عدده و به هیچ دردی نمی خوره ولی در کل کیفیت تصویرش عالیه و قیمت و گارانتی اش هم خیل خوبه من با گارانتی مادیران خریدم 220 تومان الا شاید ارزون ترم شده باشه
تجربه من برخلاف محمده و از سامسونگ دل خوشی ندارماز مونیتور ASUS تجربه ای ندارم ولی بین LG و SAMSUNG سامسونگ را بنا به تجربه پیشنهاد میکنم
آخرین ویرایش توسط Nazanin59 در تاریخ 06-11-10 انجام شده است
Master (12-11-10)
کاربر شهرسختافزار
2261P وارداتی هستش ماددایران یکسال گارانتی میکنه اما مانیتور خوبیه اگر پیدا کردی حتماً بگیر
Master (12-11-10)
کاربر شهرسختافزار
من خودم LG 2261VP دارم کیفیتش عالیه و HDMI هم می خوره
اما همونطور که در بالا هم اشاره کردم بعضی از این مونیتورها ظاهرا نقص فنی داره برای مثال:
اگه کیس رو روشن کنم و مونیتور رو دیر روشن کنم دیگه تصویر نمیاد!! ( نمی دونم شاید شانس من همین یکی نقص فنی داره)
به هر حال من تو سایت خود مادیران هم یه بار دیدم که از نقص فنی 2261 و جمع آوری اون از بازار صحبت شده بود !
شما این مشکلیو که من اشاره کردم رو ندارین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nazanin59 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا تا حالا پیش نیومده یخچال خونتون روشن بشه و تصویر مونیتور یه لحظه قطع شه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks