لینک سایت های دیگر را خواهشا نگذارید .
نه رم را تعویض کنید و سه تا رم 4 گیگ مشابه تهیه کنید .
در مورد رم میشه بیشتر توضیح بفرمایید بنده 3 جفت رم 2 گیگا بایت کورس ایر دارم با فرکانس 1600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مطالب این مقاله رو صفحه پیدا نشد! - زومیت مطالعه کردم ولی نتونستم به جواب درستی برسم که بالاخره رم خودم رو ارتقا بدم یا بهش دست نزنم و صرفاً کارت گرافیک رو عوض کنم صفحه پیدا نشد! - زومیت
ali_raz (12-08-16)
|
به نظر من هیچ وقت زیر تاپیک کس دیگه ای پست برای ارتقا نذار چون من خودم 5 دقیقه گیج بودم و سیستم شما و سیستم استارتر رو اشتباه گرفته بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_raz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب نظر جناب مهندس امید درسته شما قطعات زیر رو تهیه کن
Graphic card : Gigabyte GTX 950 OC Xtreme Gaming WF 2X 2GB : 700,000
ram : Corsair Vengeance 4GB 1600Mhz DDR3 : 90,000
که می تونی 3 تا از این رم تهیه کنی که بشه 12 گیگ که تا چند سال نیاز به ارتقا نداشته باشی چون اگه دو تا تهیه کنی ممکنه بعدا مدل مشابهش دیگه گیر نیاد
رم های خودت رو هم بفروش
قیمت کل با فرض سه رم : 970,000
اون ssd هم 250 گیگه
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 12-08-16 انجام شده است
بازم ممنون عذر خواهی می کنم بابت عدم رعایت قوانین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ali_raz در تاریخ 12-08-16 انجام شده است
mohammad- (12-08-16)
ممنون محمد جان از راهنمایی کاملتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سازنده تاپیک هم عذر خواهی می کنم که باعث به هم ریختگی مطالب ایشون شدم.
mohammad- (12-08-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_raz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این پلتفرم پردازنده 6 هسته مانند w3690 وجود دارد که 80 90 درصد قدرت پردازنده سیستمتون افزایش پیدا میکند
گرافیک کارت انتخابی شما باید در لیست پشتیبانی ادوب باشه که پیشنهادم 760 دست دوم است
برای تعویض پردازنده فکر میکنم 200 تا 300 و گرافیک حدود 400 تومن باید هزینه کنید
ارتقاع رمتون از 6 به 12 گیگ هم کمتر از 200 تومن هزینه دارد
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 12-08-16 انجام شده است
ali_raz (12-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks