پاسخ: راهمایی برای ارتقا و خرید کارت گرافیک
نقل قول:
اگر برای بهبود عملکرد در رندرینگ رم را 12 گیگ کنید
یک کارت گرافیک 950 اکستریم گیگابایت هم بگیرید برای بهبود عملکرد در رندرینگ
متاسفانه کیستون هم خیلی بد اسمبل شده . اون نایلون حبابی زیرش هم آخرشه
خیر چنین چیزی هست اولین باره میشنوم . این مادربرد هم از یکی از بهترین بردهای x58 بود .
در مورد رم میشه بیشتر توضیح بفرمایید بنده 3 جفت رم 2 گیگا بایت کورس ایر دارم با فرکانس 1600
من مطالب این مقاله رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مطالعه کردم ولی نتونستم به جواب درستی برسم که بالاخره رم خودم رو ارتقا بدم یا بهش دست نزنم و صرفاً کارت گرافیک رو عوض کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک سایت های دیگر را خواهشا نگذارید .
نه رم را تعویض کنید و سه تا رم 4 گیگ مشابه تهیه کنید .
نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم بنده هم سوال مشابهی داشتم........ می خواستم قطعاتی که دارم رو خدمتتون عرض کنم ببینم تا چه حد میتونم این قطعات رو ارتقا بدم و اصلاً آیا ایده ای داره؟ باید عرض کنم بنده سیستم کاری خودم رو سال 88 تهیه کردم.
main board : gigabye GA-X58A-UD3R
ram : 6GB DDR3 crosair
graphic : GTS 250 1GB 256Bit DDr3
CPU : intel Core I7 @2.8 2.00 GHZ
Hard : segate HDD 1T
در ضمن بنده در ضمینه مونتاژ و انیمیشن با نرم افزار Adobe Afer Effects کار می کنم
در حال حاضر برای هارد هزینه کردم و یک هارد ssd samsung 850 evo 256 GB تهیه کردم
خواستم بدونم برای ارتقا کارت گرافیک بهترین انتخاب چیه؟ همچنین آیا میتونم رم رو هم افزایش بدم؟ یا به علت کهولت سن مادر برد به فکر ارتقا نباشم.. منتظر راهنمایی اساتید هستم.
به نظر من هیچ وقت زیر تاپیک کس دیگه ای پست برای ارتقا نذار چون من خودم 5 دقیقه گیج بودم و سیستم شما و سیستم استارتر رو اشتباه گرفته بودم
خوب نظر جناب مهندس امید درسته شما قطعات زیر رو تهیه کن
Graphic card : Gigabyte GTX 950 OC Xtreme Gaming WF 2X 2GB : 700,000
ram : Corsair Vengeance 4GB 1600Mhz DDR3 : 90,000
که می تونی 3 تا از این رم تهیه کنی که بشه 12 گیگ که تا چند سال نیاز به ارتقا نداشته باشی چون اگه دو تا تهیه کنی ممکنه بعدا مدل مشابهش دیگه گیر نیاد
رم های خودت رو هم بفروش
قیمت کل با فرض سه رم : 970,000
اون ssd هم 250 گیگه
نقل قول:
لینک سایت های دیگر را خواهشا نگذارید .
نه رم را تعویض کنید و سه تا رم 4 گیگ مشابه تهیه کنید .
بازم ممنون عذر خواهی می کنم بابت عدم رعایت قوانین.
نقل قول:
به نظر من هیچ وقت زیر تاپیک کس دیگه ای پست برای ارتقا نذار چون من خودم 5 دقیقه گیج بودم و سیستم شما و سیستم استارتر رو اشتباه گرفته بودم
خوب نظر جناب مهندس امید درسته شما قطعات زیر رو تهیه کن
Graphic card : Gigabyte GTX 950 OC Xtreme Gaming WF 2X 2GB : 700,000
ram : Corsair Vengeance 4GB 1600Mhz DDR3 : 90,000
که می تونی 3 تا از این رم تهیه کنی که بشه 12 گیگ که تا چند سال نیاز به ارتقا نداشته باشی چون اگه دو تا تهیه کنی ممکنه بعدا مدل مشابهش دیگه گیر نیاد
رم های خودت رو هم بفروش
قیمت کل با فرض سه رم : 970,000
اون ssd هم 250 گیگه
ممنون محمد جان از راهنمایی کاملتون.
از سازنده تاپیک هم عذر خواهی می کنم که باعث به هم ریختگی مطالب ایشون شدم.
نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم بنده هم سوال مشابهی داشتم........ می خواستم قطعاتی که دارم رو خدمتتون عرض کنم ببینم تا چه حد میتونم این قطعات رو ارتقا بدم و اصلاً آیا ایده ای داره؟ باید عرض کنم بنده سیستم کاری خودم رو سال 88 تهیه کردم.
main board : gigabye GA-X58A-UD3R
ram : 6GB DDR3 crosair
graphic : GTS 250 1GB 256Bit DDr3
CPU : intel Core I7 @2.8 2.00 GHZ
Hard : segate HDD 1T
در ضمن بنده در ضمینه مونتاژ و انیمیشن با نرم افزار Adobe Afer Effects کار می کنم
در حال حاضر برای هارد هزینه کردم و یک هارد ssd samsung 850 evo 256 GB تهیه کردم
خواستم بدونم برای ارتقا کارت گرافیک بهترین انتخاب چیه؟ همچنین آیا میتونم رم رو هم افزایش بدم؟ یا به علت کهولت سن مادر برد به فکر ارتقا نباشم.. منتظر راهنمایی اساتید هستم.
سلام
برای این پلتفرم پردازنده 6 هسته مانند w3690 وجود دارد که 80 90 درصد قدرت پردازنده سیستمتون افزایش پیدا میکند
گرافیک کارت انتخابی شما باید در لیست پشتیبانی ادوب باشه که پیشنهادم 760 دست دوم است
برای تعویض پردازنده فکر میکنم 200 تا 300 و گرافیک حدود 400 تومن باید هزینه کنید
ارتقاع رمتون از 6 به 12 گیگ هم کمتر از 200 تومن هزینه دارد