آقا اینطوری که دیگه هیچ چی پیدا نیست که !
اصلا خوب نیست این تنظیمات .
بقیه تنظطیمات رو دستکاری نکردید ؟ ، روی چه رزولوشنی و چند هرتز میزارید ؟

شهریار تو چیه تنظیماتت .
تنظیمات هر فرد همون طوری که مهراد جان گفت بسته به مانیتور قبلیش داره ! مهراد جان مانیتور قبلیش خیلی اوضاعش خراب بوده با این یکی طول میکشه تا بتونه روشن کنه و در کل بستگی داره .

من :

Brightness : 100
Contrast:70
Gamma:-50

ریزولوشن هم : 1440 در 900 پیکسل | 75 هرتز

بقیه تنظیمات دیفالت .

Response Time اش توی بازی ها خیلی خیلی اذیت می کنه ، همینجا اعتراف می کنم که نباید میخریدم اینو !
همون سامسونگه که 2 میلی ثانیه بود خیلی بهتر از این بود .
هی گفتم بزار از حرفه ای ها کمک بگیریم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساسان جان این دیگه از اون حرف ها بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( + اون پنجره ویندوز ) . تفاوت 2 میلی ثانیه و 5 میلی ثانیه این قدر نیست عزیزم و معمولا برای افرادی تفاوت داره که گیمر خیلی حرفه ای هست و داره برای مسابقات کار میکنه .

2- عزیزم وقتی با بودجه شما سامسونگه از نظر پنل که اصله کاره میلنگه بقیه چیز ها پیشکش ! ( اگه خواستید میتونم لینک مقایسه بین این دو تا پنل را بدم ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

3- چرا ما ایرانی ها این قدر ... هستیم ؟!

دلیل اصلی اینکه من و قطعا خیلی های دیگه توی ایران نمیایم به شخصی چیزی را پیشنهاد بدیم همینه ! طرف فرداش طلبکارت میشه اگه خراب بشه ! مشکلی داشته باشه میگه فلانی گفت اینو بخر ! و دیگه نوع جدید توهین : " هی گفتم بزار از حرفه ای ها کمک بگیریم ! " بنده که ادعایی ندارم اما متاسفم برای شما که با این سطح اطلاعات همچین حرفی میزنید ! جالب اینجاست که برای شما علمی توضیح داده شده بود !

متاسفم برای شما ...