فکر نمیکنم دیگه نیازی به درایور باشه خود سیستم عامل ها شناسایی میکنن اکثر قطعات رو و درایور ویندوز های ۶۴ بیتی معمولی رو مطمئن هستید ساپورت نمیکنه وینوزتون ؟
سلام
ممنون می شم کارت گرافیکی معرفی بفرمایید که درایور ویندوز سرور (مشخصا ویندوز سرور 2008 ) داشته باشد را معرفی بفرمایید جهت سرور DELL - T110 .
قبلا تحقیق کردم می گن سری telsa از برند nvidia این درایور ها را دارد منتهی قیمت هاشون گفته اند از 3 میلیون به بالا هستش .
کارت گرافیک حرفه ایی نمی خواهم . یه حداقل 512 باشد کارمون راه می اندازد . مرسی البته ارزاننننننننننننننننننننن نننننننن باشد.
آخرین ویرایش توسط kapata در تاریخ 13-01-15 انجام شده است
|
فکر نمیکنم دیگه نیازی به درایور باشه خود سیستم عامل ها شناسایی میکنن اکثر قطعات رو و درایور ویندوز های ۶۴ بیتی معمولی رو مطمئن هستید ساپورت نمیکنه وینوزتون ؟
kapata (13-01-15)
سلام . خیر این طوری که شما می فرمایید نیست . به صورت پلاگ اند پلی کار نمی کنه. نیاز به درایور داره . یه کارت گرافیک روش نصب کردن منتهی درایور مخصوص ویندوز نداره . نمایش تصویر گلوگاه شده و از حداکثر توان اون نمی شه استفاده کرد. ضمن اینکه تصویر فریم به فریم نمایش داده میشود .
kapata (13-01-15), M3RS4D 50062 (13-01-15)
کارتش الان یادم نیست . ولی توی سی دی اون درایور مخصوص ویندوز سرور 2008 نبود . به سایت NVIDIA سرزدم ومدل کارت گرافیکم پیدا کردم ولی دیدم که داریور برای سرور نداره.
از پکیج درایور سولوشن هم استفاده کردم ولی جواب نداد . یه چیزی نصب کرد ولی درست کار نمی کنه. حالا دوستان این کارت مهم نیست .
ظاهرا مدل های کارت گرافیک خاصی فقط درایور ویندوز سرور دارن.
یه مدل که درایور سرور داره و ارزان باشه به ما معرفی کنید . مرسی
آخرین ویرایش توسط kapata در تاریخ 13-01-15 انجام شده است
دوست عزیز چون بعضی از سرورها با کارت گرافیکهای عادی تصویر نمیدهند و مشکلات سازگاری دارند . توصیه میکنم این کارت رو بگیری
NVIDIA Quadro K600
قیمت حدودیش 550 هست .فقط قبلش چک کن درایور ویندوز سرور 2008 رو داشته باشه .
پینوشت :چک کردم درایور سرور 2008 دارد .
1376MAXIMUM (14-01-15), kapata (14-01-15), M3RS4D 50062 (13-01-15)
|
خیلی خلیلی ممنون از راهنماییتون .
یه سوال
ما سرورمون با پورت hdmi وصل کردیم به tv . (جهت دوربین مدار بسته بدون صدا) کابلش هم متاراژش شاید 10 متری بشه .
الان این کارت گرافیک پورت hdmi نداره .
آیا می شه یه تبدیل ارزان قیمت dvi to hdmi به کارت گرافیک زد و از کابل hdmi استفاده کرد. در غیر اینصورت راهنمایی بفرمایید.
مرسی
آخرین ویرایش توسط kapata در تاریخ 15-01-15 انجام شده است
من لینک این محصول که برای شرکت pny هست رو براتون قرار میدم .این کارت دارای dvi-display port هست . اگر بخواهید از hdmi استفاده کنید نیاز به تبدیل دارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kapata برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
NVIDIA Quadro K600
ممنون و ببخشید سوال زیاد می کنم . مسئله خیلی حیاتی برام و تهیه این کارت و عدم کار کردش آبروریزی بزرگی برام می شه .
بازم سوال دارم .
آیا محصول pny همان محصول nvidia هستش ؟
این تبدیل هایی که در لینکی که گذاشید هست آیا در ایران هم دوستان می زارن در کارتنش بماند؟
تبدیلش این ارزان های 5 -6 تومنی حله یا باید دستگاه تبدیل بزنیم ؟
مرسی
آخرین ویرایش توسط kapata در تاریخ 16-01-15 انجام شده است
pny شریک تجاری nvidia هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kapata برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید محتویات کارتن رو موقع خرید چک کنید . تبدیل dvi به hdmi تو بازار هست .
kapata (16-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks