در رنج قیمتی 500 تا 600 کارت Gigabyte R7 260X OC WF X3 2GB GDDR5 به قیمت 560 و MSI GTX 750 Ti Gaming TF IV OC 2GB GDDR5 به قیمت 630 پیشنهاد مشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دو کارت در اکثر شرایط عملکرد مشابهی دارن، GTX 750 Ti در بعضی موارد تا حدود 10% از R7 260X سریعتره.
داداش mersad این سیستم منه فقط یه گرافیک کم داره من میخوام گرافیکی بهم پیشنهاد بدی که با این سیستم مچ بشه بعد با بازی 3Dمشکلی نداره بودجه مهم نیست گرافیکی باشه که به سیستم بخوره و کم نیاره با تشکر
آخرین ویرایش توسط maad در تاریخ 13-09-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (17-09-14)
|
دوستان واستید این همه گرافیک به شما پیشنهادکردن -شماباید تصمیم به خرید بگیرید
maad (14-09-14)
سلام دوستان عزیز ممنون از راهنمایی همتون با مشورت یکی از دوستان گفت بودجه رو برسون به 900 و گرافیک Gainward GTX 760بگیر میخوام سفارش بدم از نظر شما اوکی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برند درجه 2-3 بازار با دمای بالا و شبیه به کارت رفرنس اصلاً توصیه نمیشه! 760 زوتاک بخرید، خیلی بهتر از گینوارد هست! قیمتشون یکسانه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر 900 بودجه دارید، خب MSI R9 270X HAWK TF IV 2GB GDDR5 بخرید با قیمت 870,000 تومان. فوق العاده اس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 670 OC WF 3X 2GB GDDR5 هم حدود 900 تا 950 قیمت دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم تو بازار موجوده یا نه ولی اگه باشه انتخاب بسیار خوبیه
عملکردش کمی از GTX 760 بهتره، نسبت به کارتی که معرفی کردید برد بهتر و خنک کننده قویتری داره
تشکر ,شما لطف داریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Asus GTX 760 DC2 2GB GDDR5
http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX760DC22GD5/
ASUS R9 270X DCII TOP 2GB GDDR5
http://www.asus.com/Graphics_Cards/R9270XDC2T2GD5/
من خودم برای بازی nvidia رو بیشتر ترجیح میدم.
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 17-09-14 انجام شده است
maad (17-09-14)
دوست خوب بانظر دیگران کاری ندارم ولی بخوام ازتجربه شخصی خودم ازبرند Gainward روبگم اصلا جای فکرکردن نداره بخربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks