پاسخ: خرید گرافیک برای بازی 3d
نقل قول:
سلام میگن مادربرد و گرافیگ مربوط به یه برند باشه بهتره؟ انودیا بهتر با مانیتور مچ میشه؟ایا این علمی یا نه من هیچ اطلاعاتی در مورد خرید ندارم لطفا برند با دلیل بگید ممنون میشم حدود هزینه 500 تا 600 باشه با تشکر
در رنج قیمتی 500 تا 600 کارت Gigabyte R7 260X OC WF X3 2GB GDDR5 به قیمت 560 و MSI GTX 750 Ti Gaming TF IV OC 2GB GDDR5 به قیمت 630 پیشنهاد مشن.
این دو کارت در اکثر شرایط عملکرد مشابهی دارن، GTX 750 Ti در بعضی موارد تا حدود 10% از R7 260X سریعتره.
داداش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این سیستم منه فقط یه گرافیک کم داره من میخوام گرافیکی بهم پیشنهاد بدی که با این سیستم مچ بشه بعد با بازی 3Dمشکلی نداره بودجه مهم نیست گرافیکی باشه که به سیستم بخوره و کم نیاره با تشکر
دوستان واستید این همه گرافیک به شما پیشنهادکردن -شماباید تصمیم به خرید بگیرید
سلام دوستان عزیز ممنون از راهنمایی همتون با مشورت یکی از دوستان گفت بودجه رو برسون به 900 و گرافیک Gainward GTX 760بگیر میخوام سفارش بدم از نظر شما اوکی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوستان عزیز ممنون از راهنمایی همتون با مشورت یکی از دوستان گفت بودجه رو برسون به 900 و گرافیک Gainward GTX 760بگیر میخوام سفارش بدم از نظر شما اوکی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برند درجه 2-3 بازار با دمای بالا و شبیه به کارت رفرنس اصلاً توصیه نمیشه! 760 زوتاک بخرید، خیلی بهتر از گینوارد هست! قیمتشون یکسانه.
اگر 900 بودجه دارید، خب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بخرید با قیمت 870,000 تومان. فوق العاده اس.
نقل قول:
Gigabyte GTX 670 OC WF 3X 2GB GDDR5 هم حدود 900 تا 950 قیمت داره
نمیدونم تو بازار موجوده یا نه ولی اگه باشه انتخاب بسیار خوبیه
عملکردش کمی از GTX 760 بهتره، نسبت به کارتی که معرفی کردید برد بهتر و خنک کننده قویتری داره
نقل قول:
داداش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این سیستم منه فقط یه گرافیک کم داره من میخوام گرافیکی بهم پیشنهاد بدی که با این سیستم مچ بشه بعد با بازی 3Dمشکلی نداره بودجه مهم نیست گرافیکی باشه که به سیستم بخوره و کم نیاره با تشکر
تشکر ,شما لطف داری:11():
Asus GTX 760 DC2 2GB GDDR5
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ASUS R9 270X DCII TOP 2GB GDDR5
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من خودم برای بازی nvidia رو بیشتر ترجیح میدم.
نقل قول:
دوست خوب بانظر دیگران کاری ندارم ولی بخوام ازتجربه شخصی خودم ازبرند Gainward روبگم اصلا جای فکرکردن نداره بخر