vamper65 (16-10-16)
با سلام
لطفا سایت رو حذف کنید ، چر که گذاشتن لینک سایت های مجاور خلاف قوانین انجمن است .
با تشکر
در ضمن ، با 300 هزار تومان می توانید که نسخه 4 گیگ gt730 را تهیه فرمایید ، چنانچه که جناب امیدخان صلاح بدونن .
آخرین ویرایش توسط daniel110 در تاریخ 16-10-16 انجام شده است
CPU : Intel Core i5 4460 , 6m cache , 4 Cores , 4 Threads
Main Board : Gigabyte GA-Z97-D3H
Ram : 8Gb = 2 x 4GB (Dual Channel) Apacer UNB-PC3 14900 , 1866 Mhz , 13.14.14.36
GPU : Zotac Nvidia Geforce GTX 960 , 4GB GDDR 5 , 128 Bit
H.D.D : Western Digital , 2Tb , 5400 Rpm
PSU : Green 785b Gaming Case : Green X9 Predator , Moded By Myself
CPU Cooler : DeepCool Theta 19 Sound Cart : Mother Board Main Sound Cart
Monitor : LG 22MP55HQ , Full HD 1080p , 22" , Aspect Ratio = 16 : 9
Key Board : gigabyte GK-K7100 Wired Key Board
Mosue : Gigabyte GM-M5050 Wired Mouse
Printer : Samsung m2020
Modem : D-Link Wireless N150 ADLS 2Plus
Operation System : Windows 10 Pro Anniversary (1607) x64
Mobile Phone : IPhone 6 Plus
vamper65 (16-10-16)
ممنون بایت یادآوری سایت ها رو حذف کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط daniel110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز منظور شما با 300 تومن دست دومه یا نو ؟ من اگه بخوام دست دوم بگیرم 200 تومن خرج میکنم البته اگه کارتی رو پیدا کنم که خوب باشه 300 تومن برای دست دو میدم ، یه کارت هست Galaxi evega 190 تومن میگه و برای کارت گرافیک نو 300 تومن در نظر گرفتم
من دارم قسط میدم وگرنه یه سیستم تازه میگرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط vamper65 در تاریخ 16-10-16 انجام شده است
|
من مناسب ترین گزینه را به شما معرفی کردم . نمیدونم چه اصراری به عدم خرید زوتک دارید . میتونی گیگابایت هم بگیری با همین چیپ 730برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vamper65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vamper65 (16-10-16)
حق با شماست من کارت Giga gt 730 2gb ddr3 رو با کارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدZOTAC GT 730 2GB 128 bit DDR3 مقایسه کردم از لحاظ سخت افزاری در یه حد هستند زوتک رو توی تبریز 245000 میگه و گیگا رو 305000
حالا آخرین سوالم اینکه یه پاور 380 وات کافیه ؟ متاسفانه این مغازه پاور گرین نداره کولر مکس داره ،اکثر مغازه ها لب تاب و گوشی و تبلت شدن یه مغازه پیدا کردم خوبه بقیه میبنی جنس دست دوم رو جای نو به آدم دادن در ضمن اگه گرین رو پیشنهاد بدین میتونم پاور رو از جای دیگه بخرم ؟
داداش آخرین سوالم بود ببخش اگه زیاد سوال پرسیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط vamper65 در تاریخ 16-10-16 انجام شده است
460 وات الایت کولر مستر بگیرید . من گرین پیشنهاد ندادم . کولر مستر معرفی کرده بودم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vamper65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vamper65 (16-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks