با سلام
لطفا سایت رو حذف کنید ، چر که گذاشتن لینک سایت های مجاور خلاف قوانین انجمن است .
با تشکر
در ضمن ، با 300 هزار تومان می توانید که نسخه 4 گیگ gt730 را تهیه فرمایید ، چنانچه که جناب امیدخان صلاح بدونن .
Printable View
با سلام
لطفا سایت رو حذف کنید ، چر که گذاشتن لینک سایت های مجاور خلاف قوانین انجمن است .
با تشکر
در ضمن ، با 300 هزار تومان می توانید که نسخه 4 گیگ gt730 را تهیه فرمایید ، چنانچه که جناب امیدخان صلاح بدونن .
ممنون بایت یادآوری سایت ها رو حذف کردم :11():نقل قول:
دوست عزیز منظور شما با 300 تومن دست دومه یا نو ؟ من اگه بخوام دست دوم بگیرم 200 تومن خرج میکنم البته اگه کارتی رو پیدا کنم که خوب باشه 300 تومن برای دست دو میدم ، یه کارت هست Galaxi evega 190 تومن میگه و برای کارت گرافیک نو 300 تومن در نظر گرفتم
من دارم قسط میدم وگرنه یه سیستم تازه میگرفتم:1. (26)::1. (26):
من مناسب ترین گزینه را به شما معرفی کردم . نمیدونم چه اصراری به عدم خرید زوتک دارید . میتونی گیگابایت هم بگیری با همین چیپ 730نقل قول:
حق با شماست من کارت Giga gt 730 2gb ddr3 رو با کارتنقل قول:ZOTAC GT 730 2GB 128 bit DDR3 مقایسه کردم از لحاظ سخت افزاری در یه حد هستند زوتک رو توی تبریز 245000 میگه و گیگا رو 305000
حالا آخرین سوالم اینکه یه پاور 380 وات کافیه ؟ متاسفانه این مغازه پاور گرین نداره کولر مکس داره ،اکثر مغازه ها لب تاب و گوشی و تبلت شدن یه مغازه پیدا کردم خوبه بقیه میبنی جنس دست دوم رو جای نو به آدم دادن در ضمن اگه گرین رو پیشنهاد بدین میتونم پاور رو از جای دیگه بخرم ؟
داداش آخرین سوالم بود ببخش اگه زیاد سوال پرسیدم :11()::11()::11()::11()::11()::11()::11():
460 وات الایت کولر مستر بگیرید . من گرین پیشنهاد ندادم . کولر مستر معرفی کرده بودم .نقل قول: