کاربر شهرسختافزار
عيب ديگشونم اينه که معمولا کنتراست پايينتري نسبت به ساير مانيتورهاي بورس بازار دارن. چون خود ماديران توليد مي کنه و توي سايت رسمي اي جي اسمي ازشون نيست(اينو قبلا هم گفتن لطفا پستهامو با دقت بيشتري بخونيد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال دوم هم يه موقع هست ماديران ماينتوري مي سازه که توي سايت رسمي ال جي هم معرفي شده و در اين حالت صرفا قطعات رو مي گيره و تحت ضوابطي مونتاژ ميکنه که به نظر من اگر ساخت اندونزيش رو بگيريد (با گارانتي ماديران) بازم بهتره.
اما مانيتورهاي تيونر دار ال جي اينگونه نيستند و من در آوردي ماديران با قطعات مختلف ال جي هستند(تيونر که اصلا معلوم نيست چيه) و همش ساخت ماديرانه و از هيچ استانداردي تبعيت نمي کنند و توس ياست هم اسمي ازشون نيست.
برام خيلي عجيبه که واسه شما زاويه ديد عمودي مطلب مهمي نباشه!!!
همين عيب واسه نخريدن کفايت مي کنه و اين خيلي مساله مهميه که مثلا شما در حالت دراز کش که پايينتر از سطح مانيتور باشيد نتونيد تصوير واضحي ببينيد.
مگه من پشت کامپیوتر می خوابمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهمين عيب واسه نخريدن کفايت مي کنه و اين خيلي مساله مهميه که مثلا شما در حالت دراز کش که پايينتر از سطح مانيتور باشيد نتونيد تصوير واضحي ببينيد.
کنتراست یعنی چی ؟
فرق اینکه مادیران بسازه یا ال جی چیه؟
ripek (30-01-10)
میشه کاری بکنم که همین مانیتوری که الان دارم بهش usb وصل بشه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
ببخشید این وسیله ای که جدیدا اومده و به usb وصل میشه تا 15 کانال دیجیتالو تو تهران بگیریم
آیا میشه به usb مونیتور وصلش کنیم و کانالا رو بگیره یا باید حتما کامپیوتر روشن بشه؟(یعنی cd داره؟ باید برنامش نصب بشه؟)
ripek (30-01-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط airp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتون تیونر دیجیتال (DVB-T) هست که باید به کامپیوتر وصل بشه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
سلام
من بعد از 6 ماه دباره می خواهم این مانیتور رو بخرم= M2794DP
حالا می خواستم بدونم اون موقع که قیمتش 400 تومن داخل تهران بود الان قیمت چنده؟
بهتر از این مدل هم اومده بگیرم؟
راستی ببخشید تاپیک قدیمی رو اوردم بالا
سپاس
|
|
سلام
میگم pcn عوض شده نگید نه----------- 6-7 ماه پیش این تاپیکو زدم 4 صفه رفت جلو الا فقط پرسیدم قیمت این مانیتور الان چنده هیچ س جواب نمیده (M2794DP)
بازم منتظرم
سپاس
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد عوض شدن سایت باید عرض کنم که یک یک ما هستیم که این مجموعه رو میسازیم وقتی شما و بنده عوض بشیم ........ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیشب دیر وقت پست شما رو دیدم و امروز میخواستم از بازار استعلام کنم ببینم هنوز موجود هستش یا نه
قیمت تفاوت زیادی نداشته و الان به قیمت حدود 385 میتونید تهیه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامسلام
در مورد عوض شدن سایت باید عرض کنم که یک یک ما هستیم که این مجموعه رو میسازیم وقتی شما و بنده عوض بشیم ........
حرف شما کاملا صحیحه چون اینجا یک انجمنه شایدم ناراحت شده باشید ببخشید
ممنون فکرشو می کردم خود شما جواب منو بدیددیشب دیر وقت پست شما رو دیدم و امروز میخواستم از بازار استعلام کنم ببینم هنوز موجود هستش یا نه
همه جا همین قیمته یا بعضی ها کم و زیادش می کنن؟قیمت تفاوت زیادی نداشته و الان به قیمت حدود 385 میتونید تهیه کنید
مدل بهتری هم توی این چند ماه اومده با همین حدودای قیمت؟
سپاس
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون تاپیک متعلق به شماست با اجازتون یکم آف تاپیک برم
عزیز ناراحت نشدم ولی دوستانی مانند شما با پتانسیل بالائی که دارن حیفه که فعالیتشون محدود باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روال کار بنده رو دیدید با همین روال از اون موقع که کاربر عادی بودم تا بحال که سیاهمون کردن دارم میرم ( باور کنید یا نکنید اصلا نمیدونم امکاناتی که الان تو فروم دارم چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
نمیگم کار مهمی انجام میدم ولی یه خط رو گرفتم در همون مسیر خودم دارم پیش میرم ، نه کاری به مدیربت داشتم و دارم و نه اینکه از کسی توقعی دارم
فقط حس میکنم که هر روز داره به تجربیات ، اطلاعات و دوستانم افزوده میشه
بیشتر از این پورچونگی نمیکنم ، امروز دارم میرم بازار در مورد مانیتور پرس و جو میکنم و به امید خدا شب خبرشو میدم
K1LOU (25-07-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks