با 10 ، 15 تومن بیشتر مانیتوری که من و شهریار و مهراد و خیلی های دیگه داریم رو میتونی بگیری ، LG W1952S .
SSA Super V.I.P
با 10 ، 15 تومن بیشتر مانیتوری که من و شهریار و مهراد و خیلی های دیگه داریم رو میتونی بگیری ، LG W1952S .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
به نظر من BW1932+
کنتراست 3000:1 و زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه
قیمت هم ماله 2 ماه پیش 227000 بود الان 100% پایین اومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یه پیشنهاد :
شما که داری هزینه میکنی واسه 30 الی 50 هزار بیشتر انتخابتو خراب نکن یکم بزار روش یه مانیتوری بگیر و یه عمر ازش لذت ببر !
شما داری 200 هزینه میکنی اگر چیزی بخری که این 200 هم از دستت بره و چیزه خوبی نشه اون موقع خیلی ناراحت میشی .
من بودم حالا که قراره ال سی دی بگیرم یکم میزاشتم روش و مشورت بیخودی هم نمیکردم و سری T از سامسونگ و میگرفتم و سالها باهاش کار میکردم و لذتش را میبردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (03-10-08), D J V A H I D (03-10-08), Labyrinth (03-10-08), Merlin360 (03-10-08)
کاربر شهرسختافزار
من هم با حسین موافقم به نظر من یه کم پول بیشتر بده ولی یه چیزی بخر که بعد ها پشیمون نشی البته میل خودته
ولی سری T سامسنگ واقعا چیز محشری هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (03-10-08), Overclocker (03-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساسان جون تا اونجا که من یادمه شما از مانیتورت احساس نارضایتی میکردی و میگفتی من یه سی آر تی سامسونگ رو به این ال جی 19 واید ترجیح میدم .حالا چی شد دوباره که ال جی رو به بقیه پیشنهاد میدید
Armin-N (03-10-08), Merlin360 (03-10-08), Overclocker (03-10-08)
SSA Super V.I.P
والا من دارم اینو پیشنهاد میدم چون ایشون گفتند LCD !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من هنوزم میگم ، CRT 17 اینچ سامسونگمو خیلی بیشتر از این LCD ازش راضی بودم .
در ضمن LCD های سامسونگ رو هم تست کردم ، فرق خاصی متوجه نشدم ولی حد اقل سامسونگ ها خوشکل ترن ! ولی اینطور که شهریار و خیلی های دیگه از جمله Stream گفتند ، پنل های سامسونگ ها C هست .
آرمین جان اگر موندی LCD بگیری یا CRT ، من باز هم میگم ، فقط Samsung MB1795 .
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 03-10-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Armin-N (03-10-08), D J V A H I D (03-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks