هیچکدوم .... در حالت کلی بین کارت گرافیکهای بازار ارزونترین رو انتخاب کن بقیه رو بزار جیبت ... اگر هم واسه اورکلاک میخوای که فکر کنم بهترین کولینگهای کاستوم مال کلاب تری دی (زلمان) و his باشه!
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخواستم بدونم که کدام یک از این 2 کارت گرافیک رو انتخاب میکنید برای فریم ریت بیشتر در Game ؟
( هر کدام رو که داشته باشم تا جایی که راه داشته باشند اور میکنم )
EAH4850 MATRIX/HTDI/512M
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte Radeon HD 4850 1GB GV-R485OC-1GH
Core Frequency : 700MHz
Memory :2000MHz
1GB GDDR3
ماکزیموم اور( هر دو در حالت ماکزیموم �
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 08-01-09 انجام شده است
|
|
هیچکدوم .... در حالت کلی بین کارت گرافیکهای بازار ارزونترین رو انتخاب کن بقیه رو بزار جیبت ... اگر هم واسه اورکلاک میخوای که فکر کنم بهترین کولینگهای کاستوم مال کلاب تری دی (زلمان) و his باشه!
اگه منظورت از اور کردن تکون دادن اون ماسماسک Rivatuner بود که فرقی نمی کنه، بدترین برند و بهترین برند اونجا فرقشون نهایتا به 10 مگاهرتز هم نمی رسه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Shahryar (09-01-09)
کاربر شهرسختافزار
آرمان فکر میکنی 4850 از سفایر تا چند میره ؟ : 675 نهایتا ولی ماتریکس تا 720 بدون اعمال ولتاژ با Itracker اش و گیگابایت هم تا 811 برای هسته و 2390 هم برای مموری !!!!!!!!
کاربر شهرسختافزار
شما 8800GT Alpha Dog رو تا چند اور میکنی ما که نتونستیم بالاتر از 700 بریم در صورتی که مدل Extreme اش تا 761 رفت در صورتی که کولرشون هیچ فرقی نداشت !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DaaDaa (08-01-09)
811 ؟!!!!!!
ای ول ... نمیدونستم .... خیلیهها ... توی چه دمایی؟
راستی کولینگ کلاب تری دی که گفتم Zerotherm هستش ... اشتباهی گفته بودم زلمان .... ولی فکر کنم از همون 720 نتونه بزنه بالا ..... یعنی با دمای قابل قبول!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله برادر اصل نظر سنجی بر این پایه بود !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد دما :
Gigabyte Radeon HD 4850 1GB thermals
We measured at a room temperature of 21-22 Degrees C, look at idle temperature and then load the GPU 100% for a couple of minutes and measure the temperature once a second and follow the temperature delta.
Typically the standard Radeon 4850 products come with a bit of an average cooler. Temperatures can rise up-to 95 Degrees C on these products. So I was quite thrilled to see a much better cooling solution mounted to this product.
Idle temps are roughly 35 Degrees C, yet when the GPU is fully utilized we measured 59 Degrees C, which is far better than the reference cooler.
None the less, always make sure you have a very well ventilated PC, as that heat is dumped inside your PC due to the dual slot cooling design. This is definitely one of the negatives of the product.
DaaDaa (08-01-09)
کاربر شهرسختافزار
مسئله ی جالب تر اینجاست که اگر فرض بگیریم که کولر گیگا بایت تا 850 جواب بده خودش تا 811 میره ولی اگر کولر گیگا رو بندازیم روی اسوس تا 850 ای که فنش جواب میده میبرش !!!!!
چون یه نرم افزاری داره که برای اورکلاک هست ( i Trakcker ) و میشه باهاش ولتاژ رو تنظیم کرد !
حالا من نمیدونم که اسوس فنش تا چه دوری بره بالا دیگه صداش خیلی زیاد میشه ( قابل تحمل نیست ) و در اون دور فن تا چند میشه بردش ! مثلا تا زیر 830 باشه اصلا صرف نداره چون 1 گیگ رم گیگا تا 850 اونو تغریبا شکست میده .
و بازی ای مثل GTA IV اگر کارتت 1 گیگ رم داشته باشه میشه جزئیات بیشتری از بازی رو باز کرد !!!
کی گفته Sapphire 4850 نهایتا تا 675 میره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
کاربر شهرسختافزار
داشتم Review از یک سایت معتبر میخوندم که دیده بودم تا 660 رفته بود و مدل Toxic اش تا 720 !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks