سلام به همه دوستام و nima_hl

به نظر من مادربرد خیلی خوبیه در این قیمت که برای آورکلاک هم خوب هست
اما اگر بخوایم بگیم این برد قدرت CrossFirex بالایی داره و برای CrossFireX خوب هست به نظر من اشتباهه
چون green @ x16 mode, blue @ x8 mode, orange @ x4 mode)
اسلات اول رو x16 کار میکنه اما دوم رو X8 و کارت دوم خیلی ضعیفتر کار میکنه سوم X4 که دیگه خیلی کمه
پس برای CrossFirex ضعیفه
اما تو این قیمت واقعا حرف نداره چون مادربرد های در این رنج معمولا DDR3 ساپرت نمی کنند و تکنولوژی CrossFireX ندارند
ولی من با مادربرد 88 هزارتومنیه زیاد موافق نیستم
در درجه اول وقتی قیمتش 10 تومن با فرق می کنه خوب حرکه باشه 98 تومنیه رو مخره
دوم بخاطر برق 4 پینی که داره فکر نکنم تو آورکلاک در CPU های Phenom II قدرت داشته باشه
سوم: استفاده از خازن های نامناسب با عمر کم و استفاده Chock های آهنی به جای فریت پس طول عمر کافی
برای استفاده از DDR3 و سوکت AM3 نداره
ولی اون 98 تومنیه حرف نداره واقعا پیشنهاد خوبیه
سلام

در مورد کراس فایر معمولا تمام بردها در حالت دوال 8x ساپورت میکنند مثلا این بردی که این دوستمون الان به قیمت 210 هزار تومن توی فروم گذاشتند

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vk9Pqxby9MjO0WHm

2 x PCIe 2.0 x16 , support ATI CrossFireX™ technology (at one x16 or dual x8 link)

پس برای کراس فایر مانند بقیه هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در مورد برد ارزونتر

با سوکت ۴ پین که فرمودید موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولی خازنهای بخش تغذیه ( که مهمترین و پراستهلاک ترین خازنهای مادربرد هستند ) حالت جامدند و خیلی به ندرت پیش میاد خازنهای بخشهای دیگه مشکلی پیدا کنند چون فشاری روشون نیست

چوکها هم فریت هستند ( چوک آهنی ظاهرش داد میزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

در کل اون هم برد خوبیه باهاش تا 200 وات هم cpu آور کردم ( البته میدونم از لحاظ تئوری این امکان نداره ولی 620 رو روی 1.45V و 3.6 راحت جواب داد )

موفق باشید