وحيد جان. بنا به تجربه و سابقه 10 ساله اين مادربورد بهمراه مادربوردهاي Mercury از نظر کيفيت ساخت و امکانات و عمر و دوام در سطح بسيار پاييني بسر مي برند. تنها فاکتوري که باعث انتخاب اين مادربوردها مي شد و مي شود قيمت پايين آنهاست.
سري اول مادربورد Elite Group با CPU و VGA و Modem بصورت Onboard وارد بازار ايران شد که پردازنده آن VIA Cyrix III بود و بنده بنا به درخواست واصرار مشتري بستم.
جالب اينکه CPU سوکت نداشت و به داخل مادربورد لحيم شده بود!!!
به يکماه نکشيد که اين مادربورد دار فاني رو وداع گفت و گارانتي هم خيلي راحت ماس ماليش کرد. کم کم صداي تمام همکاراني که اين مادربورد رو واسه مشتريهاشون بسته بودن در اومد.
سرعت مادربوردهاي ECS بسيار پايين است و زماني که تقريبا اکثر مادربوردهاي مطرح موجود در بازار همگي تمام اتوماتيک CPU Voltage و CPU Bus و RAM Bus رو Detect مي کردن اين مادربوردها با Jumper هاي متعدد و دردسرهاي فراوان تنظيم مي شدند. جالب اينکه اينقدر محافظت نشده عمل مي کرد که در برخي موارد اگر Jumper درست Set نمي شد باعث سوخت مادربورد مي شد!!! اين مشکلات بنا به اظهار همکاران همچنان ادامه داره. اما کاسب جماعت عموما فقط سودشو ميبينه.
حتي مادربوردهاي Mercury علي رغم سرعت پايينشان اين مشکلات رو نداشتند.
در هر صورت من به اشخاصي که واسه سيستم خودشون مي خوان اقدام کنن و مي خوان سيستم خوبي داشته باشن پيشنهاد مي کنم بنا به تجربه از برندهاي زير بهيچ وجه مادربورد تهيه نکند:
Math Sonic
FIC در مادربوردهاي AMD Support
Mercury
A-Trend
ECS
Chaintech
(فعلا اينا توي ذهنمه)
در عوض مادربوردهاي خوب:
Asus
Gigabyte
Biostar
Intel
DFI
Foxconn
Abit
Epox
(فعلا اينا توي ذهنمه)
همگي خوب بوده و هستند.






پاسخ با نقل قول

Bookmarks