iCe m@n (28-07-16)
از نظر من خیر مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iCe m@n (28-07-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلوگاه شدن یک پردازنده برای اجرای گیم بستگی مستقیم با موتور بازی و رزولیشن داره
اکثر بازیها با پردازنده خیلی ضعیف تر از 8350 در رزولیشن fullhd و 1070 گلوگاه نمیشود
برخی بازیها برای اجرا نیاز به پردازنده قوی دارند ( مثل برخی بازیهای استراتژیک خیلی شلوغ ) که در آنها ممکن است به مشکل بخورید
برخی بازیهای دیگر هم عمدا یا به خاطر باگ یوزیج بالائی از پردازنده بکشند ولی اسن دست بازیها زیاد نیستند
در کل پردازنده شما با 1070 در 99% بازیها مشکل نخواهد داشت
7970 (28-07-16), Aaron Swartz (30-07-16), iCe m@n (28-07-16), lorn (29-07-16)
|
ممنونم از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من پردازنده رو هم تا 4.5 اوور کردم
به نظرتون تاثیری توی این موضوع داره ؟ از نظره بهتر شدن در این رابطه
AMD FX-8320 vs Core i5-6600K - 2D Performance
این بررسی رو حتما مطالعه کنید .فکر میکنم تا حد زیادی جوابتون رو بگیرید .تست 2 بعدی هست . ولی نشون میده اونقدرها هم این پردازنده دست و پا بسته نیست .
AMD FX-8320 vs Core i5-6600K - 2D Performance - CPUs > Content Creation - Reviews - ocaholic
Aaron Swartz (30-07-16), iCe m@n (28-07-16), lorn (29-07-16)
بله درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه این 8320 هست برای من که 8350 با فرکانس 4.5 هست که مسلما امتیازش بالاتر هم میشه
بله نزدیکترین پردازنده به پردازنده شما بود که با corei5 6600 مقایسه شده بود . fx های مخصوصا با بردهای 990fx هنوز هم میتونند بازیها را کاور کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (30-07-16), iCe m@n (28-07-16), lorn (29-07-16)
بله درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد من هم
M5A99FX_PRO_R20 هست
عرض کردم در 99% از بازیها در رزولیشن full hd و تنظیمات بالا فکر نمیکنم نیمی از پردازنده شما مشغول بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عبارتی در 99% بازیها آورکلاک پردازنده هیچ فریم اضافی برای شما ایجاد نخواهد کرد
این شامورتی بازیها که در ریویوها میبینید یا محصول یک سری برنامه های تست هستند که قدرت پردازنده را در امتیاز دهی دخیل میکنند یا یک سری تست در تنطیمات بسیار پائین انجام میشود تا عمدا پردازنده گلوگاه گردد
در دنیای واقعی وقتی شما یک کارت قدرتمند مانند 1070 تهیه میفرمائید در رزولیشن 800*600 یا در تنظیمات بسیار پائین بازی نخواهید کرد
در این حالت هم گمان نمیکنم فریم ریت شما به زیر 40 پائین آید تا شما متوجه گلوگاه و لگ شوید
پینوشت : البته قدرت پردازنده در دایرکت ایکس 12 نقش مهمی دارد ولی هنوز بازیهای زیادی با این تکنولوژی عرضه نشده اند
Aaron Swartz (30-07-16), iCe m@n (29-07-16), lorn (29-07-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks