با سلام
من هم اين مانيتور p22500 رو دارم وازش راضي هستم و تا به حال مشكلي نداشتم در مقالاتي كه در مورد اين مانيتور هم خوندم تنها عيبش رو نداشتن ورودي HDMI معرفي كردن كه واقعا هم براي همچين مانيتوري يه عيب محسوب ميشه
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من هم اين مانيتور p22500 رو دارم وازش راضي هستم و تا به حال مشكلي نداشتم در مقالاتي كه در مورد اين مانيتور هم خوندم تنها عيبش رو نداشتن ورودي HDMI معرفي كردن كه واقعا هم براي همچين مانيتوري يه عيب محسوب ميشه
Comodo Internet Security
G E N E R A L ™ (25-02-10), Hamid2547 (26-02-10)
مدیر سابق انجمن
با یک تبدیل DVIبه HDMI این مشکل حل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان 2261Vp دارم
تا حالا یکدفه هم از HDMI استفاده نکردم.
G E N E R A L ™ (25-02-10), Hamid2547 (26-02-10), K1LOU (01-03-10), ripek (27-04-10)
کاربر شهرسختافزار
منم دقیق وضعم همینه ولی ایشالاه بعد کنکور x360 که گرفتیم از اونم استفاده میکنیم ولی کلا باید بگم من از مانیتورم کاملا راضی هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (26-02-10), ripek (27-04-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 . براي دين يك فيلم full hd نيازي به استفاده از hdmi نيست ؟ يعني كيفيت با dvi فرقي نمي كنه ؟
در مورد تبديل . از اين تبديل چطور بايد استفاده كرد . يعني اونو بايد به ورودي dvi مانيتور زد و از ورودي hdmi كارت گرافيك با رابط hdmi استفاده كرد ؟
كيفيت اين تبديلها در چه حد است ؟
با تشكر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
نه - ميتوني تبديل بگيري. ولي يه واقعيتي وجود داره: HDMI ماكسيمم توان رو براي انتقال كيفيت داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا در صحنه هايي كه خيلي سريع يه اتفاقي ميافته، اگر مانيتور شما با hdmi وصل شده باشه به pc خيلي بهتر ميتوني جزئيات رو ببيني در صورتي كه در DVI اين قدرت رو شايد نداشته باشي.
اين نياز به HDMI بيشتر در اتصال كنسول به چشم ميخوره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks