سلام دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به شما باید عرض کنم که من + چند تا از دوستان این مونیتور رو داریم و تا الان هم به هیچ کدوم از این مشکلاتی که شما گفتین برخورد نکردیم .
همچنین اینکه ایراد هایی که شما گفتین بعضی هاش واقعا خنده داره مثلا :
و نقل قولي ديگر:
"من يه مانيتور سامسونگ P22500 دارم و وقتي رزولوشن رو روي 1080*1920 ميزارم وقتي ميخوام وارد ويندوز بشم ويا از ويندوز خارج بشم صفحه حالت بريده بريده ميشه و حالت Aero نداره
اين مورد در يک رزولوشن پايينتر يعني در 1000*1776 مشکلي نداره اما در اين رزولوشن کل تصوير در تمام صفحه مانيتور پخش نميشه و يه کادر سياه دورش رو ميگيره
از دوستان کسي به اين مشکل برخورد کرده تا بحال ؟
به نظرتون چرا اينطور ميشه ؟"
خوب این که کاملا مشخص هست ایراد از کارت گرافیک بوده
نقل قول:
"سوال بعدي اين که فيلم هاي دي وي دي رو مثلا قسمت مشکي رو شطرنجي ميکنه اين طبيعيه؟"
خوب این به فیلم ربط داره مشکل از مانیتور نیست
نقل قول"مشکل من اينه که وقتي رزولوشن رو مي زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم مي گه رو همين رزولوشن بزار ... وقتي مي زارم رو اين با 60 khz مشکلي نداره اما وقتي refresh rate رو از 60 khz بيشتر مي کنم و مي زارم رو 75 يا بيشتر تصوير کل مانيتور رو نمي پوشونه و يه کادر سياه دور تا دور مانيتور ميفته ... يعني رزولوشن درسته اما تمام سطح مانيتور رو نمي پوشونه
لطفا کمک کنين ممنون (درايورشم ريختم )"
خوب عزیز من مشخصات مانتیور رو بخونین زده 60 هرتز
خلاصه بگم که مشکلاتی که شما گفتین نمیتونه از مانیتور باشهو 99 % از ویندوز ، درایور و کارت گرافیک هستن البته این رو هم اضافه کنم که مانبتور ها با رزولیشن بالای 1600 *1200 پیشنهاد شده که از ویندوز های 7 و ویستا استفاده بشه .
همچنین بگم اینکه اگر شما قبلا روی 80 هرتز تنظیم میکردین و الان میبینین شده 60 تعجب نکنین علت اینه که 60 هرتز این از 80اون خیلی بیشتر هست اون با 80 هنوز لرزش داشت ولی این با 60 نداره.

Bookmarks