کاربر شهرسختافزار
نه - ميتوني تبديل بگيري. ولي يه واقعيتي وجود داره: HDMI ماكسيمم توان رو براي انتقال كيفيت داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا در صحنه هايي كه خيلي سريع يه اتفاقي ميافته، اگر مانيتور شما با hdmi وصل شده باشه به pc خيلي بهتر ميتوني جزئيات رو ببيني در صورتي كه در DVI اين قدرت رو شايد نداشته باشي.
اين نياز به HDMI بيشتر در اتصال كنسول به چشم ميخوره
کاربر شهرسختافزار
اين نظر رو طبق تجربياتم گفتم. اين مايتور رو پيشنهاد نميدم . فقط ميخوام اطلاعاتمو در اختيار بگذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شايد كنتراست 10000 با 20000 خيلي فرق نداشته باشه ولي با 2000000 خيلي فرق داره و شما قشنگ ميفهمي.
اين مدل 2286 خيلي حرفه ايه و با اينكه LED هست با داشتن حسگر تنظيم كننده نور به چشم شما آسيب نميزنه
در حاليگه مانيتور LED سامسونگ با اينكه خيلي حرفه اي هست نور زيادش به چشم آسيب بالايي ميرسونه.
علاوه بر اون مدل 2286 مدا WLED هست يعني LED در حاشيه چيده شده و براي همين تنها باعث شفاف شدن تصوير ميشه ولي در XL2370 سامسونگ LED ها در كل پشت پنل وجود دارن و وجود نداشتن يك تنظيم كننده نور آسيب وارده به چشم رو چند برابر ميكنه.
در كل 2286 يكي از بهترين مانيتور هاي موجود در بازاره
مشخصات:
- 1680 x 1050
- f-Engine
- (2,000,000:1) DFC
- 2ms
- DVI & 2xHDMI
- LED
- Smart Package
لينك ساير مشخصات:
به علت اعتراض مدير برداشتم
اميدوارم تونسته باشم كمكتون كنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Ashton در تاریخ 06-03-10 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ashton برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددر فروم های خارجی درست برعکس گفته شما صادق هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MasterLCD (06-03-10)
कभी हार
جناب Ashton از فعالیت تبلیغاتی برای شرکت خاص در انجمن های پی سی نتورک جداً خودداری فرمایید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
اون تبلیغات را که بگذریم شما میتوانید دلیل و مدرکی برای این حرفتان ارایه کنید . بخصوص که اون عدد مسخره 1/2000000 هم چیزی نیست که اندازه گیری بشه بلکه با یک فرمول ریاضی بدست میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ashton برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخصوص اینکه این بنده خدایی که باید اینها را بفهمه یک جفت چشم آدمه که من به شما اطمینان میدم توانایی تشخیص توی این حد و اندازه ها را نداره.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيزم. من كارم اينه. سيستم ميبندم و معمولا همه از من سيستم كامل ميخوان يعني با مانيتور. براي همين ميدونم كيا راضين از چيزي كه دارن. در ضمن به غير از ويترين مغازه ها من به همه Show هاي مانيتور ها ميرم.شوي اخيري كه مانيتور هاي LG درميلاد نور داشت رو هم رفتم تا از كيفيت اين LED مطمئن شم و به عينه ديدم تفاوت رو. من فكر ميكنم Review كاربري كه محصول رو خريده منبع بهتريه تا Review سايتي كه از روي تئوري مسايل رو جمع بندي ميكنه و گاهي هم مثل CNET به تبليغ براي برند X ميپردازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدفم تبليغات نيست فقط ميخواستم اطلاع رساني كرده باشم . ولي از اين به بعد سعي ميكنم حواسم باشه كه تبليغ نباشه حرفام
آخرین ویرایش توسط Ashton در تاریخ 06-03-10 انجام شده است
MasterLCD (06-03-10)
کاربر شهرسختافزار
باشه . از اين به بعد بيشتر دقت ميكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . چون خودم از برند X خيلي راضي ترم فكر كردم شايد ايراد نداشته باشه نظر شخصيمو بگم. Sorry برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MasterLCD (06-03-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
بالاخره samsung p2370 گرفتم
و فعلا خیلی راضیم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks