بابا يكي راهنمايي كنه !!!
کاربر شهرسختافزار
با سلام
مي خواستم منو راهنمايي كنيد كه كدوم يك از مدل هاي زير از مانيتورهاي سامسونگ رو انتخاب كنم ؟
1- SAMSUNG - 17_ - BF1731 مانيتور 17 اينچ
مشخصات بيشتر :2- SAMSUNG - 19_ - BF1931 مانيتور 19 اينچکد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2073
مشخصات بيشتر :3- SAMSUNG - 19_ - BW1931 مانيتور 19 اينچ وايدکد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2072
مشخصات بيشتر :دو مورد اول كه از لخاظ مشخصات هيچ فرقي با هم ندارند و فقط سايزشون هست .کد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2067
مي مونه مورد سومي كه وضوح تصويرش 1440*900 هست ولي دوتاي اولي 1280*1024 هست و بعدش دو مورد اول MAGIC COLOR و MAGIC BRIGHT 2 ولي مدل سومي فقط MAGIC BRIGHT 3 داره !!!
يه چيز ديگه هم كه هست مي خوام بدونم مزيت مانيوترهاي وايد چي هست آيا همين مانيتور كه من گفتم نسبت به دوتاي اولي بهتر هست ؟ بعدش چرا الان دارن همه تلويزيون هاي جديد و كلا حتي لبتاپ ها مانيتورهاشون به سوي وايد شدن مي رن ! اگه كسي هم يكي از اين مدل ها داره بگه كه اگه از افقي و عمودي اگه نگاهشون كنيم تصوير ضعيف ميشه يا نه ؟
با تشكر فراوان
[align=center]The Matrix[/align]
[align=center][/align]
[align=center]My Name Is Neo[/align]
|
|
کاربر شهرسختافزار
بابا يكي راهنمايي كنه !!!
[align=center]The Matrix[/align]
[align=center][/align]
[align=center]My Name Is Neo[/align]
LG 1960TR Onlyبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Neo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (23-11-07)
کاربر شهرسختافزار
حمید تو با Lg قرارداد داری؟ هر وقت اسم مانیتور میاد،حمید میگه Lg بگیر :دی
پیشنهاد من سامسونگ
مدل:226BW واید اسکرینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم همین چند روز پیش خریدم.
کاربر شهرسختافزار
من هم اين مدل 22 اينچ رو مي خام بخريم مي توني يكم كمكم كني؟
اول اينكه از خريدت راضي هستي - به پولي كه مي دي مي ارزه - شما چند خريدي و از كجا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Me And U =We
|
|
چشم.من چون توی شهرستان هستم از نمایندگی سام سرویس خریدم .البته قیمت قبلی.الان فکر کنم قیمت یکم اومده پائین من 430 خریم الان قیمت 405 هم میدن.یک سری توی سایت www.rayansaba.com بزنی بد نیست.
از لحاظ کیفیت تصویر بخواهی معر که و عالی است.کنتراست بالا زوایه دید خوب و طراحی شیک.البته بعضی مزایای دیگه هم داره منجمله ویستا ساپورت هم هست.بازم شما از نمایندگی و یا از کسایی که مجرب تر هستند سئوال کن.با سپاس
مانیتور شما پنل C هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
به نظر من cw1931 بگیر چون اولا واید ثانیا زمان پاسخدهی خوبی داره و ثالثا سری c سامسونگ از همه سریهای دیگش بهتره تفاوت قیمتش هم با bw خیلی کمه.
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
Lg L206wtq مانیتور 20 اینچ واید
زمان پاسخگویی: 2 میلی ثانیه با کنتراست 1:2000 یا ( 1: 5000)
مادریران زده 1:5000
قیمتشم 330 تومن. مهم اینه که ایرانی نیست ساخت اندونزی
عالیه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks