AMD>INTEL (14-01-10), MicroSystem (14-01-10), psat (14-01-10), ripek (15-01-10)
مبارک باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نصیحت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول تحقیقهات رو خوب انجام بده ( که این کار رو کردی ) ولی وقتی یه چیزیو خریدی دیگه دنبال تحقیق نرو
کارت گرافیکی که خریدی بهترین کارت گرافیک دنیاست که شرکت سافایر یدونه مخصوص شما ساخته که شما باهاش حال کنی
قدرتش هم از 8 تا 5970 کراس فایر و حتی 6970 که بعدا میاد هم بیشتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برو لذت ببر از زندگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-01-10), MicroSystem (14-01-10), psat (14-01-10), ripek (15-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فدات نیما جان.
آره درسته،قبول دارم.ولی من در کل سعی میکنم دلخوش نباشم.
بیشتر به منطق فکر میکنم.
فقط خواستم راجع به قیمت هم دوستان نظر بدن.
کلا دوست دارم نظر شماهارو هم بدونم.
این رو من 242 گرفنم.
بازم ازت ممنونم داداش.
AMD>INTEL (14-01-10), MicroSystem (14-01-10), ripek (15-01-10)
طبق همون پست قبل عالی خریدی ۱۰۰ تومن زیر فی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بی شوخی هم قیمتش همین حدود هستش و گرون نخریدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط بهم بگو پاور براش چی گرفتی که تازه امروز بعد از تست تعداد زیادی پاورهای مختلف میتونم نظر بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (14-01-10), psat (15-01-10), ripek (15-01-10)
قربونت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا 585B گرین گرفتم.راستی نظرت رو حتما راجع به پاور بگو.
ولتاژم با سافتور الان 12.10 هست.
دماهام هم اینهاست.نظرت رو راجع به اینها هم بگو.
GPU Diode (DispIO) 58 °C
GPU Diode (MemIO) 66 °C
GPU Diode (Shader) 60 °C
البته فن رو هم زده:
GPU 1577 RPM (40%
ripek (15-01-10)
|
|
انتخاب خیلی خوبی کردی البته برای سیستم فعلیت خیلی زیاده ولی بعدها به کارت میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این پاور 57 آمپر فقط از شاخه 12 کشیدم خیلی پاور خریه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( خر = جوندار ، اوپس ، جیگر و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ما هم گرین فن شدیم رفت ، میگن فاصله عشق و نفرت به اندازه یه مو هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی أخر یه پاور گیر میارم که بتونه گیرین رو سوسک کنه حالا میبینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Leopard
مباركت باشه حاجي كارت بسيار قدرتمندي خريداري كردي
به قولي ايشالا فنش برات بچرخه
در ضمن اقا نيما برنامه واسه ولتاژ دادن به gpu سراغ نداري؟
اگر کارت گرافیکتون این قابلیت رو داشته باشه msi after burner برنامه خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این پاور میتونیم تا حدودی ( نه خیلی زیاد ) این کارت رو over کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این پاور ۲ تا دونه از این کارتها رو هم تا حد انفجار میتونی آور کنی خیالت از پاور راحت باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
منم گیگابایت 5770 گرفتم 225 هزار پاور هم گرین 885 وات گرفتم 148 هزار البته واسه پاور آینده نگری کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (15-01-10), psat (15-01-10), ripek (15-01-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks