خب .... بازم بحث های داغ سخت افزاری اینجا شروع شده . با تشکر از بچه ها و با اجازه از استاد عزیزم پیام حداد بحث رو ادامه می دم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان خدمت شما عرض کنم که فکر می کنم فرمایش شما بر عکس باشه ، چون شما به یک Benchmark موردی اشاره کردید که ممکنه هزاران عامل تعیین کننده توش دخالت داشته باشند . در وحله اول پیشنهاد می کنم که هیچ وقت به این جور بنچ مارک های گروهی اینگونه سایت ها اعتماد نکنید .
چون مدل های مختلف در زمان های مختلف و با ورژن های درایور مختلف تست شده اند . همیشه به Benchmark ی اعتماد کنید که هر دو مدل رقیب رو با آخرین ورژن درایور هر دو مدل در یک زمان تست کرده باشه .
اما رضا جان بنده طبق چارت های همون سایت Tomshardware برای شما مسئله رو ثابت می کنم .
چارت های زیر رو مشاهده کنید :
[/CENTER]
[CENTER]Left4Dead
TH-Timedemo (1920x1200, 8AA, 16AF, Very High Quality)
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
F.E.A.R. 2
Fraps/Mission Ruin (1920x1200, 4AA, 8AF, Maximum Quality)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fallout 3
Fraps/TH-Savefile Tenpenny (1920x1200, 8AA, 15AF, Very High Quality)
Sum of FPS Benchmarks 1920x1200
with anti aliasing, 8AA (High Quality)
همانطور که مشاهده می کنی در 3 تست Game نام برده ، Radeon HD 4890 بهتر از Geforce GTX 275 عمل کرده .
در تست چهارم که میشه گفت مرجع جمع بندی بنچ مارک های مختلف Tomshardware هست ، هر دو مدل عملکرد مشابهی دارند . اما دلایلی که می تونند در نهایت برتری Radeon 4890 رو اثبات کنند رو میشه اینگونه نام برد :
1 - حتی قیمت جهانی Radeon HD 4890 1GB حدودا 20 الی 40 دلار کمتر از Geforce GTX275 896MB می باشد .
2 - مصرف توان Radeon HD 4890 حدودا در زیر بار کامل 190W می باشد ، در حالی که Geforce GTX 275 در زیر بار کامل حدودا 220W مصرف دارد . لذا با پاورهایی با قیمت و واتیج کمتر می توان از Radeon HD 4890 استفاده نمود .
3 - قابلیت اورکلاکینگ Radeon HD 4890 حتی در برد های Reference نیز به مراتب بهتر از Geforce GTX 275 می باشد . در برد های غیر مرجع نیز همانطور که اطلاع دارید مدل Radeon HD 4890 به راحتی فرکانس های بالای 1GHZ را برای GPU پشت سر گذاشته ! و در واقع با اختلاف بسیار محسوسی برتر از Geforce GTX 275 عمل می کند .
4 - پشتیبانی Radeon HD 4890 از Directx 10.1 در APP هایی که از این API پشتیبانی می کنند همیشه برگ برنده سری Radeon 4000 در برابر رقبای Geforce خود بوده . به طوری که در رزولیشن ها و تکنیک های AA بالا در بیشتر مواقع هم از نظر Quality و هم از نظر Performace برتری را ازآن مدل های Radeon کرده . به مثال زیر توجه کنید :
Tom Clancy's HAWX 1920*1200 - 4X AA - 16X AF
اگه سوال یا بحثی میمونه ، خوشحال می شم به همین روال ادامه بدیم .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks