HEXATOR (01-04-15), M3RS4D 50062 (01-04-15)
بله . مشکلی نیست . البته باید لیست دقیق قطعاتت رو بدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dooste.man83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu=4770k که روی 3.9 قفل شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
motehrboard = asus z87 pro
ram=8 gig bus 2000
cooler= zalman xperforma
hard=2 hard 2 tera western black
hard=ssd samsung 250 gig evo
fan= 2*80 mm- 3 *140 mm
atisoc0936 (01-04-15)
پاورتون چند سال کار کرده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dooste.man83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 سال فکر کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ببینید ریسک هست . پاور شما اگر 2 سال کار نمیکرد میشد 100% گفت مشکلی نیست . ولی چون دو سوال هست کار کرده پیشنهاد میکنم شما که هزینه میکنید یک پاور هم تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dooste.man83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مصرف سیستم حدودا 500 وات هست . که یک پاور هر سال یک مقدار افت پیدا میکنه .
برای این سیستم نیاز به پاور 730w انرمکس دارید .
M3RS4D 50062 (01-04-15), Rezasam1 (01-04-15)
دوست عزیزم اگر بخوام پاور بگیرم برم سراغ 290x بهتره دیگه .. شما هم موافقید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه پاور ازش کار کشیده نشده اصلا یعنی بازی با سیستم نشده که پاور تحت فشار باشه ...بنظرتون بازم افت 10% هر سال یک پاور رو اینم داشته ؟
و سوال دیگه اینکه پاور اگر دم مرز باشه ( مثل این پاور ) ممکنه به کارت گرافیم آسیب جدی بزنه ؟
ممنون
بله پاور بگیرید خرید r9 290x منطقی تر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dooste.man83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این پاور شما لب مرز در زمانیه که واقعا 530 وات رو بده . با توجه به راندمان پاورها . 500 وات خروجی تقریبا برای اویل کارکرد پاور هست . بعد از 2 سال حدودا بتونه 480 وات خروجی میده
بله کلا تعویض پاور رو تو الویت بگذارید . به دردسر خرابی هارد و دیگر قطعات نمیارزه
dooste.man83 (02-04-15), M3RS4D 50062 (02-04-15)
این پست رو در یک انجمن دیگه هم در جواب دوستمون جناب dooste.man83 گذاشتم که اینجا هم تکرارش میکنم تا دوستان این انجمن هم نظرشون رو بگن.
والا با وجود اینکه نظر اکثر دوستان به قویتر بودن 290x هستش اما من در ویدیوهای مقایسه ای که در یوتیوب دیدم که تعداد فریم دهی چند کارت رو در بازیهای مختلف به صورت عملی تست کردن متوجه شدم که 970 اکثرا تعداد فریم بیشتری در بازیها نسبت به 290x میده و در بدترین حالت با اون برابره.از چندین ویدیویی که در این زمینه در یوتیوب هستش یکیش رو با لینک مستقیم و حجم 25 مگابایت به عنوان نمونه براتون میزارم.
این دو کارت خیلی بهم نزدیک هستن و انتخاب بینشون سخته و سلیقه ای.
شما از هر کدوم خوشت میاد تهیه کن. مشکلی پیش نمیاد که پشیمون بشی( من نظرم روی AMD هست)
در ضمن جدای گرافیک حواست به پاور هم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PC-ADVISOR (15-04-15)
PC-ADVISOR (15-04-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks