AMD>INTEL (25-01-15), M3RS4D 50062 (25-01-15), تاج (26-01-15)
بنظر من هر چی بزرگتر باشه بهتره منظورم بالای 23 اینج هستش چون هنگام کار دقت و توجه بیشتری میتونی تو جزیات داشته باشی و یک صفحه نمایش بزرگ ازنظر حس کار و دسترسی به منو ها خیلی بدرد بخور هستش یه بودجه هم اگه میخوای بهتر و دقیق تر و سریعتر کار بکنی باید برای یه مانیتور دوم ویا حتی سوم برای کار بصورت همزمان بزاری کنار حداقل یکی بصورت موازی پنجره پیرویو نمایش نهایی رو برات تو حداقل 20 اینج جدا از مانیتور اصلی و میز کار داشته باشی الان تموم نرم افزارهای تدوین و تری دی همشون قبلیت کار با چند مانیتور رو دارن تا یه قسمت دیگه از همون نرم افزارو استفاده مبکنی مجبور به سوییچ دایمی نباشی و تو دو یا سه مانیتور هر کدوم به سربرگ از نرم افزارو باز میکنی که بیشترین کاربرد رو دارن وبعد پروژت رو استارت میکنی الان یه سرچی هم بکنی تو نت میبینی اکثرا تو خارج این تیپ نرم افزارهای گرافیکی رو با چند مانیتور استفاده میکنن بهر حال مانیتور مسترت هر چی بزرگتر و حتما ال ای دی باشه مانیتورهای فرعی یا پری ویو حداقل 20 این ال سی دی هم بود مهم نیست یا حتی دست دوم برای شروع کار ,, من خودم الان یه 23 اینج و یه 18,مارک سامسونگ دارم البته زمانی که سیسیتم روخریدم از 23 بزرگتر نبود.(نمایشگرهای ال ای دی تو نمایش رنگ سفید و یا همون وایت بالانس معروف خیلی بهتر ال سی دی عمل میکنن )ال سی دیها نهایتا برای نمایش رنگ سفید یه رنگ کرمی بسیار روشن رو ارایه میدن نمونش الان دوتا صفحه موبایل رو کنار هم بزار قسمتهای سفید صفحه نمایششون حتما با هم یکی نیست بعضی مارکها که قربونشون برم حتی چند گوشی یا مانیتورشون بغل همدیگه از یک سری و مدل هم مثل هم نیستناین نظر شخصیه منه برای انتخاب کیفیت تصویر فقط وایت بالانس رو با یه ولوم نور متوسط در نظر بگیر نه بزور ولوم 100 نور بهت رنگ سفید تحویل بدن..
آخرین ویرایش توسط shayanspd در تاریخ 25-01-15 انجام شده است
AMD>INTEL (25-01-15), M3RS4D 50062 (25-01-15), تاج (26-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks