با تشکر از همه ی دوستان و اساتید عزیز بویژه امید خانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک4670ساپ فایر یک گیگ DDR3 به قیمت 92 خریداری شد
پيشنهاد من به شما GIGA 4670 با قيمت 63 تومان هست. منتها دو تا نكته هست كه بايد بهش توجه كني. اول اينكه آقاي حسيني فعلا اينو تموم كرده و مثل اينكه آواژنگ قول هفته آينده رو بهش داده. . . دوم اينكه من اينجا خوندم كه چند نفر كه اين كارتوخريده بودن ميگفتن فنش هميشه در حالت فول لود كار ميكنه و سر و صداي زيادي توليد ميكنه و بوسيله catalyst هم نميشه سرعتشو كم كرد. حالا نميدونم كارت اونا خراب بوده يا كلا اين كارت اين مدليه.
ولي اگر مورد دوم صحت نداشته باشه با اين قيمت بهترين كارتيه كه ميتوني تهيه كني.
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از همه ی دوستان و اساتید عزیز بویژه امید خانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک4670ساپ فایر یک گیگ DDR3 به قیمت 92 خریداری شد
آخرین ویرایش توسط mohsen_star در تاریخ 07-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام بر دوستان
یک راهنمایی برای خرید کارت گرافیک حدود 200 تومن دقیق میخواستم(اگه کمتر و خوب هم بود بهتره)
دوستان کدوم رو به من پیشنهاد میکنند؟
VGA ZOTAC GTX 260² با قیمت 195 تومن(اگه میشه یک قیمت حدودی از همین مدل با برند XFX بدید)
یا
EVGA - GeForce GTS250 - 1GB با قیمت 200 تومن
آخرین ویرایش توسط spahbod در تاریخ 08-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
هيچكدومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spahbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AI HD 5770
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spahbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین گزینه 5730 یا 5770
اولی 160 دومی 180-220 قیمتشونه
این کارت ها از shader model5 و دایتریکس 11
پشتیبانی می کنند و فناوری ساخت ddr5 دارند
MicroSystem (08-01-10)
کاربر شهرسختافزار
5730 مگه امده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مرب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من یکجائی جواب شما رو دادم ولی یادم نیست کجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spahbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز اگر پاورت میکشه و dx11 هم برات مهم نیست یدونه force3d 4890 بردار
ولی همونطور که دوستان هم گفتن اگر بتونی حدود 220 هزینه کنی یدونه 5770 برداری با اینکه از 4890 کمی ضعیفتر هستش ولی به پشتییانی از dx11 فکر کنم بیارزه
MicroSystem (08-01-10), mohsen_star (08-01-10)
ضمن تاييد پست نيماي عزيز به نظرم 5850 سفاير يا گيگابايت هم بد نيست .
MicroSystem (08-01-10), mohsen_star (08-01-10), reza76622201 (16-01-10)
کاربر شهرسختافزار
ولي قيمتش بالا استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (16-01-10)
کاربر شهرسختافزار
این قیمتی که شما دوست عزیز میگی ماله تهرانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مرب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اهل ساری هستم
همین کارت گرافیک 5770 تو ساری پیدا نمیشه باید به یکی از فروشنده ها سفارش بدم تا برام بیاره
که در این صورت خیلی گرونتر از قیمتی که بهم دادید واسم آب میخوره
پس اگه فروشگاه آنلاین سخت افزار سراغ دارید که 5770 رو با 200 تومن بفروشه حتما بهم خبر بدید
راستی داشت یادم میرفت
میخواستم بدونم هر دو برند (ZOTAC و XFX) از برند های خوب و قایل اعتمادند؟
شما کدوم برند رو ترجیح میدادید؟
MicroSystem (09-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks