h_gamekhor (02-03-10), Jagvar (02-03-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هیگ رو متوجه نمیشم
ولی اگر منظورتون اینه که در انتخابهاتون very high ندارید باید بگم این گزینه در dx10 به منوها اضافه میشه
که گمان میکنم باید ویستا یا 7 نصب کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
h_gamekhor (02-03-10), Jagvar (02-03-10)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدباید بگم که حالت very highe در وبندوز xp فعال نمیشه و باید ویندوز ویستا داشته باشید یا ویندوز 7برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_gamekhor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
ممنونم
فقط من میتونم این ویندوز رو داشته باشمو یه 7 نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام. بله مشکلی پیش نمیاد. فقط کافی است ویندوز 7 رو روی یه درایو دیگه نصب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط goldberg2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (03-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks