من بیشتر ATI می خوام بگیرم چون مین من CrossFireX هست و احتمال اینکه در آینده مادربردم دو تا Card داشته باشه.
از سری 4830 یه چند تا مدل بنویسید تا سقف 140 تومن.
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من بیشتر ATI می خوام بگیرم چون مین من CrossFireX هست و احتمال اینکه در آینده مادربردم دو تا Card داشته باشه.
از سری 4830 یه چند تا مدل بنویسید تا سقف 140 تومن.
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین رویا و واقعیت مرزییست به باریكی مو ، و این انتخاب شماست كه كدام را گزینشكنید! تخیل یا حقیقت
کاربر شهرسختافزار
forced3 4830 ,152 toman pariroz,gheymat kardam,esfahan
دوست عزیز کجا قیمت گرفتی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط baarbood برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین رویا و واقعیت مرزییست به باریكی مو ، و این انتخاب شماست كه كدام را گزینشكنید! تخیل یا حقیقت
|
|
کاربر شهرسختافزار
من پاور کالر که برند خوبی هم هست قیمت دارم 150 تومن. اگه 180 تا 190 داری میتونی GTS250 یا ATI 4850 بگیری
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
نه تا اون حد نمی تونم پول بذارم!
تا 150 تومن می تونم اونهم ATI HD یه برند خوب باکارایی خوب ترجیحا از سری 4830 باشه.
کاربر شهرسختافزار
خب پس همون 4830 . اینقدر هم رو برند حساس نباش . تفاوتش به چشم شما نمیاد . هرکدوم پولت رسید بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gigabyte_technology برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه SAPPHIRE تا 150 تومن بود بگیر مثلا
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
سلام دوستان ...
کارت گرافیک 5750 گیگابایت دارای گارانتی آواژنگ با تمامی وسایل جانبی 160 تومن
09112761064
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks